Nyheter

02. Mar 2021 Trenerattesten er lansert!

Trenerattesten er lansert!

Norsk idrett lanserer denne uken et banebrytende arbeid som har pågått i over ett år. En digital trenerattest skal bidra til å løfte kompetansen til alle barne- og ungdomstrenere. Løsningen som er gratis, tilbys nå alle trenere i norsk idrett.

08. Feb 2021 Klubbarometeret 2021

Klubbarometeret 2021

Den 8. februar sendte vi ut Klubbarometeret til alle våre medlemsklubber. Klubbarometeret er en årlig kartleggingsundersøkelse som vi gjennomfør for å bli bedre kjent med våre klubber og deres behov. 

01. Feb 2021 Vi trenger trenerutviklere i Midt-Norge!

Vi trenger trenerutviklere i Midt-Norge!

Norges klatreforbund søker trenerutviklere til å utvikle morgendagens trenere for barn og ungdom, og vi trenger kandidater fra Midt-Norge – Møre og Romsdal, Trøndelag, og sør i Nordland. Søknadsfrist 10. februar!

25. Jan 2021 Ekstraordinære tiltak for Oslo-regionen og randsonekommuner

Ekstraordinære tiltak for Oslo-regionen og randsonekommuner

Regjeringen innførte i dag nye tiltak for 15 omkringliggende kommuner tilknyttet Oslo-regionen. Dette gjelder følgende kommuner: Asker, Aurskog-Høland, Bærum, Drammen, Horten, Lier, Lillestrøm, Lunner, Lørenskog, Marker, Nittedal, Rakkestad, Rælingen, Råde og Skiptvet.

23. Jan 2021 Digitalt kompetansekurs i paraklatring

Digitalt kompetansekurs i paraklatring

På laurdag arrangerte NKF digitalt paraklatrekurs for første gong. Det var i haust planlagt kompetansekurs i paraklatring i Bodø klatreklubb. På grunn av auka smitte og innstrammingar lét det ikkje seg gjennomføre som planlagt. Me tok tak, å tenkte me skulle prøva oss i den digitale verden.

21. Jan 2021 Norges klatreforbund søker aktivitetskoordinator

Norges klatreforbund søker aktivitetskoordinator

Liker du å organisere kurs og aktiviteter? Vi ønsker å styrke våre ressurser på kompetanse- og aktivitetsutvikling, og lyser derfor ut et midlertidig engasjement som aktivitetskoordinator. Som aktivitetskoordinator vil du være en del av vårt bredde- og kompetanseteam, og jobbe sammen med totalt 8 engasjerte kollegaer!

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund