Nyheter

28. Apr 2021 Konkurransesesongen er i gang igjen! Internasjonalt.

Konkurransesesongen er i gang igjen! Internasjonalt.

Etter en lang pause har omsider konkurransesesongen internasjonalt begynt igjen, og det var utøverne Ingrid Kindlihagen, Regine Storå og Emma Wollebæk som stilte fra Norge på årets første konkurranser. Damene deltok på to konkurranser under oppholdet; europacup i buldring i Klagenfurt, Østerrike, og verdenscup i buldring i Meiringen, Sveits

26. Apr 2021 Endret terminliste våren 2021

Endret terminliste våren 2021

De nasjonale retningslinjene for idrettsarrangementer er dessverre fortsatt svært strenge, så vi ser oss derfor nødt til å avlyse norgescupkonkurransene som skulle vært avholdt i mai. NM i buldring blir flyttet til 14.-15. august.

22. Apr 2021 Årets klubb 2020 - Haugaland Klatrelag!

Årets klubb 2020 - Haugaland Klatrelag!

Det begynner å bli en god del klatreklubber rundt om i Norge. Mer nøyaktig, finnes det 220 klatreklubber i landet totalt. Noen av disse klubbene utmerker seg for å ha et særdeles sosialt og inkluderende miljø, med en sterk frivillig innsats og med god styring. Det er disse prisen “årets klubb” skal trekke frem.

21. Apr 2021 Årets ildsjel 2020

Årets ildsjel 2020

Rundt omkring i hele landet finnes det frivillige ildsjeler som legger inn mye viktig og verdifull innsats for klubber og utøvere. Det er disse prisen “årets ildsjel” skal trekke frem å hedre.

19. Apr 2021 Trenerutvikling for fremtiden

Trenerutvikling for fremtiden

I NKF sin strategiplan 2020-2022 har vi satt som mål å styrke klubbenes kompetanse til å drive klubb og aktivitet , og å videreutvikle det regionale konkurranse- og treningstilbudet til barn og unge.

14. Apr 2021 Brattkompetanse.no er oppgradert!

Brattkompetanse.no er oppgradert!

Brattkompetanse.no så dagens lys i 2016 og har vært en hjørnesten i registrering av kompetanse for Norges klatreforbund og Norsk fjellsportforum. Tiden har vært overmoden for en oppgradering - og nå er den her!

11. Mar 2021 Ny terminstart for norgescup 2021

Ny terminstart for norgescup 2021

Etter ett år med pandemi er de nasjonale retningslinjer for idrettsarrangementer fortsatt svært strenge. Selv om kravene til avstand blir oppfylt, kan det fortsatt ikke gjennomføres arrangementer med flere personer som samtidig er fysisk til stede enn 10 personer på innendørs arrangement.

  • Samarbeidspartnere:
  • Beal
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund