Regler ledere og støttepersonell

Følgende regler gjelder for alle som deltar som ledere og støttepersonell på konkurranser og samlinger for landslaget.

1. Du skal ha gjennomført Ren Utover før avreise og er medlem i en norsk klatreklubb (medlemsklubb i NKF).   Støttepersonell som ikke er medlem i norsk klatreklubb må signere på en egen erklæring som bekrefter at du aksepterer å være omfattet av idrettens regelverk.

2.  Du er kjent med og vet hvor du finner NKF sine rutiner for støttepersonell og utøvere ved behov for medisinering i utlandet, samt NKF sin beredskapsplan ved brudd eller mistanke om brudd på antidopingsbestemmelsene. Du finner disse dokumentene nederst på denne nettsiden.

3.  Du har vist frem gyldig  Politiattest før avreise (dette gjelder for lagledere og støttepersonell som deltar på konkurranser og samlinger med mindreårige).

4.  Alle aktiviteter i regi av NKF som er rettet mot mindreårige eller der mindreårige er til stede skal alltid være rus og alkoholfrie. Dette gjelder også for ledere, trenere og støttepersonell.

5. Du skal være kjent med Norsk idrett sine retningslinjer for seksuell trakassering og overgrep.

6. Du skal være kjent med Norsk idrett sine retningslinjer for rasisme og diskriminering.

7. Du skal være kjent med og følger NKF sine etiske retningslinjer for landslag.

8.  Du er kjent med og vet hvor du finner NKF beredskapsplan for landslagsaktiviteter. Du finner disse dokumentene nederst på denne nettsiden.

 

 

Relaterte artikler

26. Apr 2021

Endret terminliste våren 2021

De nasjonale retningslinjene for idrettsarrangementer er dessverre fortsatt svært strenge, så vi ser oss derfor nødt til å avlyse norgescupkonkurransene som skulle vært avholdt i mai. NM i buldring blir flyttet til 14.-15. august.

11. Jan 2021

Hva skjer med nasjonale konkurranser i 2021

NM i Sogndal 22.-23. november 2020 ble som kjent avlyst på grunn av innstramminger i nasjonale retningslinjer for antall personer som kan samles på idrettsarrangement fra 200 til 50. Mandag 4. januar kom nye innstramminger med inntil 10 personer (ikke fastmonterte seter) eller 200 personer (fastmonterte seter).

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge