Regler ledere og støttepersonell

Følgende regler gjelder for alle som deltar som ledere og støttepersonell på konkurranser og samlinger for landslaget.

1. Du skal ha gjennomført Ren Utover før avreise og være medlem i en norsk klatreklubb (medlemsklubb i NKF).    Støtteperonell som ikke er medlem i norsk klatreklubb må signere på en egen erklæring som bekrefter at man  aksepterer å være omfattet av idrettens regelverk.

2.  Du skal ha levert gyldig  Politiattest før avreise (dette gjelder for lagledere og støttepersonell som deltar på konkurranser og samlinger med midreårige) og være kjent med og følge Norsk idrett sine retningslinjer for seksuell trakassering og overgrep: https://klatring.no/seksuell-trakassering-og-overgrep

3. Du skal være kjent med og følge  Norsk idrett sine retningslinjer for rasisme og diskriminering: https://klatring.no/rasisme-og-diskriminering

4. Du skal være kjent med og følge NKF sine etiske retningslinjer for landslag.

5.  Alle aktiviteter i regi av NKF sine lag skal alltid være dop- og alkoholfrie. Dette gjelder også for ledere og støttepersonell.

 

Relaterte artikler

11. Jan 2021

Hva skjer med nasjonale konkurranser i 2021

NM i Sogndal 22.-23. november 2020 ble som kjent avlyst på grunn av innstramminger i nasjonale retningslinjer for antall personer som kan samles på idrettsarrangement fra 200 til 50. Mandag 4. januar kom nye innstramminger med inntil 10 personer (ikke fastmonterte seter) eller 200 personer (fastmonterte seter).

28. Aug 2019

Stemningsrapport fra junior-VM i Arco

Vi kan rapportere om god stemning i laget i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund