Nyheter relatert til NKF

23. Jun 2022 Velkommen sommer, og velkommen Sophie!

Velkommen sommer, og velkommen Sophie!

Forbundet kan med glede annonsere at vi har fått på plass vår nye teamleder rett før ferien slår til for fullt. Sophie Thorell skal lede vår breddeavdeling, og er som skapt for jobben!

01. Mar 2022 Nå anbefaler NKF bruk av assisterende taubrems

Nå anbefaler NKF bruk av assisterende taubrems

NKF har nedfelt en visjon om at det ved utgangen av 2025 ikke skal forekomme alvorlige ulykker på bakgrunn av feil bruk av taubrems. For å oppnå dette kommer vi nå med en anbefaling om at assisterende taubrems blir standard.

01. Nov 2021 Brenner du for utvikling av klatresporten?

Brenner du for utvikling av klatresporten?

Valgkomitéen er nå i gang med å sette sammen et nytt styre for Norges klatreforbund. Det nye styret skal sitte i perioden 2022-2024. Forslag til nytt styre skal legges frem på Klatretinget våren 2022.

01. Okt 2021 Nominér din kandidat til Årets Ildsjel!

Nominér din kandidat til Årets Ildsjel!

Årets ildsjel kåres hvert på Idrettsgallaen. Vi vet at mange der ut ei klatreklubbene gjør en usannsynlig bra innsats for de rundt seg - og vi vil at dere nominerer dem!

25. Jan 2021 Ekstraordinære tiltak for Oslo-regionen og randsonekommuner

Ekstraordinære tiltak for Oslo-regionen og randsonekommuner

Regjeringen innførte i dag nye tiltak for 15 omkringliggende kommuner tilknyttet Oslo-regionen. Dette gjelder følgende kommuner: Asker, Aurskog-Høland, Bærum, Drammen, Horten, Lier, Lillestrøm, Lunner, Lørenskog, Marker, Nittedal, Rakkestad, Rælingen, Råde og Skiptvet.

21. Jan 2021 Norges klatreforbund søker aktivitetskoordinator

Norges klatreforbund søker aktivitetskoordinator

Liker du å organisere kurs og aktiviteter? Vi ønsker å styrke våre ressurser på kompetanse- og aktivitetsutvikling, og lyser derfor ut et midlertidig engasjement som aktivitetskoordinator. Som aktivitetskoordinator vil du være en del av vårt bredde- og kompetanseteam, og jobbe sammen med totalt 8 engasjerte kollegaer!

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge