Nyheter relatert til Konkurranse

08. Sep 2023 Fem utøvere til junior-EM

Fem utøvere til junior-EM

Fredag og lørdag denne uka er det junior-EM i ledklatring i Helsinki, og dit reiser fem norske utøvere som er klare for fight.

04. Sep 2023 Sterkt konkurransecomeback for Sunniva

Sterkt konkurransecomeback for Sunniva

Etter skade og et konkurranseopphold på ni måneder, kom Sunniva Øvre-Eide meget sterkt tilbake i helgas Eurocup i Italia. Med semifinale og 10.-plass fikk hun sitt beste senior-resultat noensinne.

29. Aug 2023 Klatre eller ikke klatre? En titt bak VM-fasaden

Klatre eller ikke klatre? En titt bak VM-fasaden

Matforgiftning, lite søvn og null oppvarming var ikke akkurat en del av konkurransestrategien før junior-troppen vår reiste til VM i Seoul. Men noen ganger går ikke alt som planlagt.

17. Aug 2023 Junior-EM Helsinki

Junior-EM Helsinki

For første gang siden EYC & WC i Stavanger arrangeres en internasjonal konkurranse i norden. Fem juniorer skal representere Norge unner junior-EM

16. Aug 2023 Junior-VM rett rundt hjørnet

Junior-VM rett rundt hjørnet

Fem gira utøvere er på vei rundt halve verden for å klatre i junior-VM. <br>I Seoul, Sør-Korea venter ti dager med konkurranser i led og buldring.  

10. Aug 2023 To norske verdensmestere i klatring

To norske verdensmestere i klatring

I kampen mot verdens beste paraklatrere var det Dina Eivik og Isak Ripman som kom seirende ut. Nå kan begge kalle seg verdensmestere og smykke seg med gull!  

31. Jul 2023 Syv norske utøvere til VM i klatring

Syv norske utøvere til VM i klatring

De neste 12 dagene skal verdens beste klatrere konkurrere i VM i Bern, Sveits. Tross tøff konkurranse er håpet at det norske laget tar med flere medaljer hjem.

27. Mar 2023

Nordisk meisterskap og Noregscup i buldring – den største nokon gong!

I helga var Nordisk og Norgescup i buldring i Oslo. Med 352 påmeldte gira ungdommar og vaksne var konkurranse så stor at fleire klatresenter i Oslo var forvandla til konkurransearena. Noreg stilte sterkt med 211 norske, mens resten av Norden stilte med om lag 150 deltakarar.

16. Nov 2022 Tredje strake for Leo i vårt nordligste NM

Tredje strake for Leo i vårt nordligste NM

Tromsø kunne by på grått vær og småkaldt ute, men innendørs i Tromsø klatresenter var det helt annet klima da norgesmesterskap i led og para ble arrangert i helgen.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge