Klatring / Nyheter / Arkiv / Brenner du for anleggsutvikling og bærekraft?
i-xpBJncW-X3.jpg

Brenner du for anleggsutvikling og bærekraft?

Anleggsutvikling er en av de fire satsingsområdene til Norges Klatreforbund (NKF). Tilgang til egne klatreanlegg er avgjørende for utviklingen av en klubb og et klatremiljø. NKF jobber for at alle klubbene våre skal ha tilgang til egne utendørs klatrefelt og innendørs klatreanlegg, hvor de fritt kan organisere sine egne aktiviteter.

Våren 2023 startet forbundet et prosjekt for å bygge et Nasjonalt Klatreanlegg sentralt på Østlandet. Målet er at anlegget skal fungere som et kompetansesenter for klatre-Norge og en treningsarena for våre toppidrettsutøvere. Dette prosjektet vil utgjøre en vesentlig del av denne stillingen i de kommende årene.

Vi søker etter en person med kunnskap, erfaring og lidenskap for idrettsanlegg og anleggsutvikling. Vår ideelle kandidat er klar for å ta på seg rollen som prosjektleder for det nasjonale anlegget, og kan samtidig gi råd og veiledning til klubbersom ønsker å utvikle egne klatreanlegg. Hvis du i tillegg har kompetanse eller erfaring innen bærekraftig anleggs- og organisasjonsdrift, er alt perfekt.

Les mer om stillingen og søk her.

Logo: Thon Hotels Logo: Bridgedale Logo: La Sportiva