Nyheter i 2021

11. Mar 2021 Ny terminstart for norgescup 2021

Ny terminstart for norgescup 2021

Etter ett år med pandemi er de nasjonale retningslinjer for idrettsarrangementer fortsatt svært strenge. Selv om kravene til avstand blir oppfylt, kan det fortsatt ikke gjennomføres arrangementer med flere personer som samtidig er fysisk til stede enn 10 personer på innendørs arrangement.

10. Mar 2021 Brattkompetanse.no oppgraderes!

Brattkompetanse.no oppgraderes!

Brattkompetanse.no kom i 2016 og har vært en hjørnesten i Norges klatreforbunds og Norsk fjellsportforums registrering av kompetanse. Tiden har vært overmoden for en oppgradering - og nå er den her!

02. Mar 2021 Trenerattesten er lansert!

Trenerattesten er lansert!

Norsk idrett lanserer denne uken et banebrytende arbeid som har pågått i over ett år. En digital trenerattest skal bidra til å løfte kompetansen til alle barne- og ungdomstrenere. Løsningen som er gratis, tilbys nå alle trenere i norsk idrett.

08. Feb 2021 Klubbarometeret 2021

Klubbarometeret 2021

Den 8. februar sendte vi ut Klubbarometeret til alle våre medlemsklubber. Klubbarometeret er en årlig kartleggingsundersøkelse som vi gjennomfør for å bli bedre kjent med våre klubber og deres behov. 

01. Feb 2021 Vi trenger trenerutviklere i Midt-Norge!

Vi trenger trenerutviklere i Midt-Norge!

Norges klatreforbund søker trenerutviklere til å utvikle morgendagens trenere for barn og ungdom, og vi trenger kandidater fra Midt-Norge – Møre og Romsdal, Trøndelag, og sør i Nordland. Søknadsfrist 10. februar!

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund