Nyheter i 2020

15. Des 2020 Søk om pengestøtte til klubbens prosjekt!

Søk om pengestøtte til klubbens prosjekt!

Sparebankstiftelsen DNB har tidligere gitt støtte til flere klubber og prosjekter innenfor forbundets idretter. De minner nå om neste søknadsfrist som er 1. februar 2021.

10. Des 2020 En tur ut gjør deg godt! #1omdagen

En tur ut gjør deg godt! #1omdagen

Selv om mye nå er stengt, er naturen fortsatt åpen – og vi håper at huskeregelen #1omdagen kan gi mange en ny grunn og motivasjon til å komme seg ut. Forskning viser at bare 10 minutter i grønne omgivelser senker stressnivået, og gjør at vi føler oss bedre!

06. Des 2020 Felles uttalelse Spansdalen

Felles uttalelse Spansdalen

Norges Klatreforbund og lokale klatreklubber med felles uttalelse vedrørende planer om via ferrata i Spansdalen og potensiell konflikt med isklatreruter.

04. Des 2020 Utlysing til utviklingslandslag i paraklatring for 2021

Utlysing til utviklingslandslag i paraklatring for 2021

Er du paraklatrar, og har ambisjonar om å vinne VM- og kanskje OL-gull? Då håper me du les vidare! NKF skal i 2021 etablera eit nasjonalt utviklingslandslag i paraklatring som får moglegheita til å presentera NKF på internasjonale konkurransar. I samband med dette ser me etter ambisiøse paraklatrarar som har fokus på langsiktig utvikling og framgang.

24. Nov 2020 NKF forsterker landslaget

NKF forsterker landslaget

Det har lenge vært behov for økte ressurser til juniorlandslaget, og forbundet har derfor sett behov for en assisterende lagleder for våre lovende unge. Nå er denne personen på plass, og vi er meget fornøyd med å ha fått Hannah Midtbø med på laget - igjen! 

06. Nov 2020 NM i Sogndal er avlyst!

NM i Sogndal er avlyst!

Sett i lys av gårdagens nasjonale innstramninger i tillegg til lokale innstramninger i områder med høy smitte ser vi oss tvunget til å avlyse NM i led, hurtighet og paraklatring som skulle holdes helgen den 21-22 november.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge