Nyheter i 2019

09. Jul 2019 Er du paraklatretrener?

Er du paraklatretrener?

Det gjennomføres et forskningsstudium i EU regi som berører Para trenere i idretten. Prosjektet er blant annet i samarbeid med verdens fremste idrettsuniversitet John Moores University i Liverpool, European Paralympic Committee og International Council for Coaching Excellence (ICCE), der NIF er medlem.

02. Jul 2019 NM i paraklatring 2019

NM i paraklatring 2019

16. november arrangerast det NM i paraklatring samtidig som NM i led på Oslo klatresenter. Det er det første NM i paraklatring som blir arrangert. Me gleder oss til å lage verdens beste NM for alle konkurranseklatrar i Norge!

03. Jun 2019 La Everest hvile!

La Everest hvile!

Norges klatreforbund vil sterkt oppfordre norske klatrere og andre til å avstå fra forsøk på å bestige Mt. Everest inntil virksomheten på fjellet er brakt inn i anstendige og ordnede former.

28. Mai 2019 Blir ditt klatrefelt berørt av vindmøller?

Blir ditt klatrefelt berørt av vindmøller?

Presidenten oppfordrer klubbene til aktivt å undersøke hvorvidt klubbens klatrefelt ligger innenfor områder som kan bli påvirket av konsesjonssøknaden om vindmøller.

28. Mai 2019 Presidenten sammenfatter Idrettstinget 2019

Presidenten sammenfatter Idrettstinget 2019

Norges klatreforbund var selvsagt representert på Idrettstinget på Lillehammer, ved president og generalsekretær. I tillegg til et meget spennende valg, gjorde tinget mange viktige vegvalg for norsk idrett. Det ble satt ambisiøse anleggspolitiske mål, tydeligere krav til inkludering, kjønnsbalanse og ungdomsrepresentasjon i styre og stell, strengere sanksjonsbestemmelser om doping og kampfiksing og uttrykte krav til bærekraft og miljøbevissthet både generelt og ved anleggsutbygging. 

12. Apr 2019 Norge skal arrangere European Youth Cup i buldring våren 2020!

Norge skal arrangere European Youth Cup i buldring våren 2020!

Det er første gangen European Youth Cup (EYC) i buldring arrangeres i Norden. Sist gang Norge arrangerte en internasjonal klatrekonkurranse var Would Cup i led 2015 i Stavanger. To år tidligere arrangerte Norges klatreforbund og Bratte Rogalands venner også EYC led i Stavanger. Konkurransen denne gangen vil foregå på Trondheim klatresenter.

  • Samarbeidspartnere:
  • Petzl
  • Y&Y
  • Norsk Tipping
  • Thon Hotels
  • Eterni
  • Gjensidige forsikring