Klatring / Nyheter / 2024 / Pernille sin første WC buldring!
Foto: Slobodan Miskovic / IFSC
Foto: Slobodan Miskovic / IFSC

Pernille sin første WC buldring!

Ingrid Kindlihagen og Pernille Tvedt reiste forrige helg til USA for å delta på verdenscup Buldring.

To norske kvinnelige utøvere reiste til Salt Lake City forrige helg for å delta på verdenscup buldring. Ingrid har deltatt på flere verdenscuper de siste årene, men Pernille deltok på sin aller første nå. 

Ingrid syns buldrene var veldig kule denne gangen, til tross for at hun ikke var så fornøyd med sin egen klatring. Likevel har hun fortalt at de var kule å klatre på. Ingrid har bare i år reist flere ganger for å konkurrere, men nå gleder hun seg til å komme hjem å ha mer tid til å trene til neste internasjonale konkurranse. Hun endte på en 36. plass denne gangen. Vi gleder oss masse til å se utviklingen til Ingrid framover!

Pernille har fortalt at hun ikke hadde noen forventninger for denne konkurransen. Grunnen til det var at hun nå deltok på sin aller første World cup. Pernille hadde det veldig kjekt i veggen og koste seg masse! Buldrene likte hun veldig godt og forteller at dette gav mersmak. Pernille endte på en 49. plass, men forteller at hun er veldig fornøyd med konkurransen, da med tanke på at det var hennes første verdenscup.

Det å delta på sin første verdenscup noen sinne er uten tvil en spennende opplevelse. Vi gleder oss til å se Pernille sin utvikling og ikke minst se henne på flere internasjonale konkurranser!

Bra jobba jenter, dere er sterke!

b83a1763-f3b8-4294-8fbc-9cc22f475825.jpg

d6352885-8edc-4dce-9f9d-f912f3e3ff9d.jpg

Foto: Slobodan Miskovic / IFSC

Logo: Thon Hotels Logo: Bridgedale Logo: La Sportiva