Klatring / Nyheter / 2024 / Bli med i Aktivitetsutvalget for Ungdom!
Nasjonal klubbsamling.png

Bli med i Aktivitetsutvalget for Ungdom!

Er du mellom 15 og 22 år og ønsker å påvirke hvordan klatreaktivitetene tilpasses ungdom? Nå har du muligheten!
Vi søker flere engasjerte ungdommer til å være med i vårt aktivitetsutvalg. Dette utvalget jobber for å sikre at aktivitetstilbudet vårt er tilpasset ungdom, og du kan få være med å forme fremtiden for klatremiljøet.

Hva er Aktivitetsutvalget for Ungdom?

Aktivitetsutvalget er opprettet for å forbedre samarbeidet mellom ungdommer og NKF, slik at vi sammen kan skape et bedre tilbud til unge klatrere. Utvalget har plass til 10 ungdommer, og vi ønsker ungdommer fra klatreklubber over hele Norge. Flere av de som sitter der i dag har styreverv som trener eller leder i sine lokale klubber

Som medlem av aktivitetsutvalget vil du delta på jevnlige møter, både digitalt og fysisk. Her diskuterer vi utfordringer man møter som ung leder eller trener, og samarbeider om løsninger. Utvalget spiller også en viktig rolle i planleggingen av samlinger NKF arrangerer for ungdom, og sørger for at disse arrangementene er relevante og interessante for unge klatrere.

Hvem kan søke?

For å bli med i aktivitetsutvalget må du:

  • Være mellom 15 og 22 år
  • Forplikte deg til å delta i minst ett år
  • Ha 80 % oppmøte på møtene

Medlemmene velges for ett år av gangen, og du kan søke på nytt dersom du ønsker å fortsette. Dersom ingen nye kandidater søker, er det mulig å sitte flere år. Utvalget har også en leder og en nestleder, og disse rollene blir også bestemt årlig. Alle medlemmer må gi beskjed innen 1. juni om de ønsker å fortsette, eller om de vil ta på seg lederverv.

Hvorfor bli med?

Ved å delta i aktivitetsutvalget får du en unik mulighet til å påvirke ungdomstilbudet i klatresporten, få ledererfaring, og jobbe tett med andre unge klatreentusiaster. Det er en flott sjanse til å utvikle deg som leder, trener og bidra til fellesskapet i klatreklubbene rundt om i landet.

Interessert?

Hvis du ønsker å være med, eller har spørsmål, send en e-post til Elias.olsen@klatring.no innen 15. oktober. Dette er din mulighet til å engasjere deg og bidra til et bedre klatremiljø for ungdommer i hele Norge!

Bli en del av Aktivitetsutvalget for Ungdom og gjør en forskjell!

Logo: SalMar Logo: Thon Hotels Logo: Bridgedale Logo: La Sportiva