Årets Klubb og Årets Ildsjel er kåret!

24. Apr 2023

I helgen var klubbledere fra hele landet samlet i Oslo for å få faglig påfyll og dele erfaringer. Høydepunktet på samlingen var utdeling av Årets Klubb og Årets Ildsjel.

ÅRETS ILDSJEL

Den gjeve prisen Årets Ildsjel deles årlig ut til en person som har gjort en solid innsats for klubben sin. Prisen gikk i år til Lars Even Krossøy Mathisen fra Christianssand Klatreklubb.

Klubben beskriver Lars Even er en person som alltid stiller opp og gjør en kjempeinnsats for barn og ungdom. Han er en av klubbens mest ivrige frivillige, og har rollen som både styremedlem, antidopingansvarlig og instruktør. Han stiller ofte opp som vertskap på fredagsklubbklatring for ungdom, har ansvar for klubbens klatrevegg og omskruing av denne, og trener flere barnegrupper. Han stiller i tillegg gjerne på arrangementer i klubben utenom de faste gjøremålene sine. Lars Even er en pålitelig, ansvarsfull og alltid positiv og har god dialog både med ledelsen i klubben og foreldre og barn. Han er opptatt av den langsiktige utviklingen av klubben, barn og ungdom og at alle skal få være med. Han er også aktiv i DNT og jobber aktivt for større samarbeid mellom organisasjonene.

NKF gratulerer Lars Even og prisen og takker han for den fantastiske innstasen han gjør for klubben sin!

ÅRETS KLUBB

Årets klubb er en klubb som utmerker seg på at de har et sosialt og inkluderende miljø, en tydelig organisasjon og sterk frivillig innsats, samt et bredt aktivitetstilbud med lav terskel for deltakelse.

I år gikk prisen til Kristiansund Fjellklubb er en sosial og inkluderende klubb som virkelig har stått på i 2022 for å utvikle tilbudet for klatrere i området. De har bygget et nytt anlegg, og treningsrom, med hjelp av stor dugnadsinnsats fra frivillige i klubben. De har satset på et lavterskeltilbud, med lav kostnad for å være medlem, med organiserte aktiviteter for alle aldersgrupper. Klubben har i løpet av året gjennomført flere arrangement, og blant annet arrangert sin første nasjonale konkurranse, Norgescup i led og paraklatring. I tillegg har klubben vært med på å bygge opp et tettere samarbeidsmiljø mellom klubbene i regionen.

NKF gratulerer Kristiansund Fjellklubb med prisen og den fantastiske utviklingen de har hatt i 2022.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge