Barn i fokus på Lillehammer

27. Okt 2022

Helgen 21-23 oktober samlet 51 deltakere fra hele landet seg på Lillehammer til masse lærdom og inspirasjon på Den Store Kompetansehelgen

Tema for i år var satt til trening og aktivitet for barn, og helgen inneholdt alt fra foredrag til workshops og konkrete seanser med erfaringsutveksling. Det ble også gjennomført vår første workshop for kurslærere som skal utdanne nye klatreinstruktør inne. 

Aktiviteter og foredrag ble holdt på henholdsvis hotel Hammer og Tyrili klatresenter, som bød på gode arenaer for innholdet. Deltakerne satte pris på det praktiske, og i sær seansene med erfaringsutveksling var av høy verdi. Her ble de satt i grupper og fikk flere temaer de skulle lufte og diskutere sammen. 


Anders Belling og Rune Hjelsvold har det gøy under workshop "Hvordan bruke turnøvelser i treningene til unge klatrere?" holdt av Marcus Conradi.

Espen Sommer Værland, leder i Grimstad og Arendal KK, trivdes godt som deltaker:
- "Det var en veldig inspirerende helg! Masse dyktige og hyggelige folk fra alle landets hjørner. Det var veldig fint å møte folk fra andre klubber rundt omkring i landet og utveksle erfaring, utfordringer og løsninger. Det var også fint å få tettere kontakt med folkene i NKF. Jeg hadde kurs med Isak og workshop med Ida. Begge er veldig dyktige på sine områder og jeg har fått med meg kunnskap og kule ideer som jeg gleder meg til å ta med hjem til klubben. Alt i alt; inspirert, og føler en tettere kontakt med resten av klubbmiljøet i Norge 

Den Store Kompetansehelgen arrangeres hvert år av NKF og har varierende tema. Samlingen er åpen for alle våre medlemsklubber. 

Relaterte artikler

08. Jan 2021

Ønsker du utvikle morgendagens klatretrenere?

Norges klatreforbund søker trenerutviklere til å utvikle morgendagens trenere for barn og ungdom! Som trenerutvikler vil du holde NKF sine trenerkurs nivå 1 og 2, samt bidra til andre kompetansehevende tiltak og nettverksbygging for trenere. Søknadsfrist 31. januar!

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge