Velkommen sommer, og velkommen Sophie!

23. Jun 2022

Forbundet kan med glede annonsere at vi har fått på plass vår nye teamleder rett før ferien slår til for fullt. Sophie Thorell skal lede vår breddeavdeling, og er som skapt for jobben!

Sophie er faktisk ikke klatrer, men det står absolutt ikke i veien for at hun virkelig styrker vår breddesatsing. Hun har jobbet flere år i henholdsvis badmintonforbundet og sykkelforbundet, hvor hun har drevet med klubbutvikling, kompetanse og paraidrett. En periode ønsket hun å få smake på den "spisse enden", og var daglig leder for en tennisklubb i et par år, og hun har også konkurrert i badminton og kunstløp. Når hun i tillegg til alt dette gløder for å legge til rette for klubber, gjør dette henne til en solid ressurs for klatre-Norge!

Vi spurte henne selvfølgelig om hvorfor hun har valgt klatring som sin nye arena:

"Jeg fascineres av klatring fordi det foregår både inne og ute - både som friluftsaktivtitet og idrett. At man kan holde med det hele livet er også utrolig stilig, og så liker jeg at det er et forbund i sterk vekst og utvikling, med stort potensiale!"

Sophie er opprinnelig fra Dalarna i Sverige, men har hatt tilhold i Norge siden 2010. Hennes favorittsted i Norge er Nord-Norge som helhet, med all den flotte naturen.

Vi ønsker Sophie hjertelig velkommen og gleder oss til å han henne på laget!

Relaterte artikler

30. Jun 2020

Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge