Endring på kursmal

19. Mai 2022

Revidert kursmal til klatreinstruktør inne sto klar til bruk ved inngangen av det nye året!

En av forbedringene i den nye malen var blant annet kravet om å gjennomføre praksis før man kan søke godkjenning som klatreinstruktør inne. En viktig tilføying i utdanningen for å sikre økt kompetanse.

Etter publisering av den nye kursmalen fikk NKF tilbakemelding om at innført praksis ble noe omfattende og krevende å håndtere. For at gode intensjoner skal fungere i praksis har vi derfor tatt tilbakemeldingene og vurdert det som hensiktsmessig å redusere omfanget av praksisen. Oppdatert kursmal ligger nå tilgjengelig.

Link til kursmal finner du her:

https://klatring.no/klatreinstruktor-inne

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge