Ny lagleder for juniorlandslaget!

05. Jan 2022

Vi hilser hjertelig velkommen til Sunniva Eik Haave, som er engasjert som lagleder for juniorlandslaget i 2022.

Sunniva Eik Haave er en av våre beste klatrere i Norge, og hun har vært en del av seniorlandslaget i NKF siden 2017. Hun har flere NM gull i buldring, og hennes beste internasjonale resultat er fra en internasjonal buldrekonkurranse i Tout a bloc i 2017, der hun vant gull. Hun har siden 2014 konkurrert for Oslo Klatreklubb.

Sunniva er utdannet fysioterapeut, har trener 2 utdanning i klatring og jobber også som  rutesetter ved Oslo klatresenter. I NKF er hun fra 1. januar engasjert i en 40% stilling der hun vil fungere som lagleder og kontaktperson for NKF sitt juniorlandslag. Hun vil ha ansvar for å planlegge og gjenomføre samlinger og være lagleder på konkurranser for junior- og utviklingslaget.

Når vi spør Sunniva hva hun gleder seg mest til i den nye jobben sier hun:

"Det jeg ser mest frem til med jobben som lagleder for juniorlandslaget er å få reise sammen med ungdommene på tur og få ta del i deres utvikling innen konkurranseklatring. Det er en spennende sesong som kommer i 2022, med mange konkurranser, og dermed også mye erfaring for utøverne å hente". 

Vi er skikkelig heldige som har fått med oss Sunniva som en del av vårt NKF-team, og vi gleder oss til en spennende konkurransesesong i 2022.

 

 

 

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge