Lansering av kompendiet Trening i klatring for barn og ungdom

25. Okt 2021

Vi har lansert "Trening i klatring for barn og ungdom"!

Alle barn og ungdom som klatrer, fortjener kompetente trenere som kan ivareta deres behov i et trygt og spennende miljø med fokus på klatreglede hele livet. For å sikre at barn og ungdom møter kompetente trenere som er til stede for dem på deres premisser, utdanner Norges klatreforbund (NKF) Trener 1.

I dette kompendiet har vi sammenfattet relevant informasjon om hvordan du kan være en god trener i klatring, med fokus på trening av barn, ungdom og utøvere på nybegynnernivå. Vi har forsøkt å bygge bro mellom generell trenerlitteratur og klatring som idrett.

Kompendiet er ment for dem som ønsker å være breddetrenere. Derfor har vi fokusert på trening av barn opp til tolv år og ungdommer som ikke satser på konkurranseklatring, men som ønsker å trene klatring.

Du kan lese den HER

Tips: på menylinjen kan du laste den ned i PDF-format, om du liker det bedre. 

Alle klubben vil få eksemplar tilsendt så snart den er klar fra trykkeriet 

Relaterte artikler

08. Jan 2021

Ønsker du utvikle morgendagens klatretrenere?

Norges klatreforbund søker trenerutviklere til å utvikle morgendagens trenere for barn og ungdom! Som trenerutvikler vil du holde NKF sine trenerkurs nivå 1 og 2, samt bidra til andre kompetansehevende tiltak og nettverksbygging for trenere. Søknadsfrist 31. januar!

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge