Kiler i magen! Ungdom tar trad på alvor!

28. Sep 2021

Oslo klatreklubb og OSI har gjennomført MENTORORDNING FOR UNGDOM for tredje gang, og avslutningsturen til Hemsedal ble minnerik!

Mentorordning for ungdom legger opp til å skape ett større miljø for at yngre personer som er interesserte i fjellklatring får øynene opp for klatring på egne sikringer. Det spesielle med ordningen er at opplæring og erfaring skjer over tid, med rom for trygg progresjon og mye sosialt! 

Oslo klatreklubb har i samarbeid med Oslostudentenes idrettsklubb (OSI) gjennomført en fulltegnet mentorordning i 2021. I løpet av sommeren 2021 har det vært gjennomført syv samlinger på ettermiddag/kveld, én lengre tur til Vardåsen og en avslutningstur til Hallingdal. I alt fire instruktører har vekslet på å ta hånd om de forskjellige temaer og samlinger, alle godkjente i Norsk Fjellsportforum. Deltakerne har alle kommet på nivået hvor de selvstendig kan klatre på kiler! 

Avslutningsturen til Skurvefjell og Natten i Hallingdal ble gjennomført forrige helg, og ble en markant opplevelse! Flertaulengers tradklatring i tåke og regnvær blant reinsdyr og flott natur for fem ungodmmer og to instruktører. Vi ønsker ungdommene lykke til med kiler i selen, og flere klubber som vil sette i gang! 

Mer info om mentorordningen finner du her: https://klatring.no/mentorordning 

 

Alle bilder: Shafiq Lalloo

Relaterte artikler

08. Jun 2021

Utlysning - Mesterskapsanlegg for klatring

Norges Idrettsforbund er i gang med ny Nasjonal Anleggsplan med 6 års perspektiv fra 2021/2022. NKF har gitt sitt innspill til mesterskapsanlegg for alle regioner/landsdeler og inviterer NKF klubber til å søke om status som «Mesterskapsanlegg».

12. Jan 2021

Tall for Norges klatreforbund 2020

En oversikt over utvikling i antall medlemmer i klatreklubber til siste medlemsregistrering (2019), og tall fra brattkompetanse til november 2020.

12. Apr 2018

NM i buldring 2018

Bratte Rogalands Venner, Sørmarka Arena og NKF ønsker velkommen til norgesmesterskap i buldring i Stavanger 12.-13. mai.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge