Norgesmesterskap i buldring 2021, 14.-15. august

06. Jul 2021

Endelig har smittesituasjonen bedret seg, og vi har stor tro på at vi kan gjennomføre årets Norgesmesterskap i buldring som planlagt Trondheim 14.-15. august 2021.

Vi må fortsatt ta høyde for at smittesituasjonen kan endres seg raskt og tiltak må iverksettes. Myndighetene vil vente med å innføre trinn 4 på grunn av Delta-varianten. Dersom avstandskrav på 1m fortsatt er gjeldene i perioden for mesterskapet, vil kvalik for senior bli gjennomført i IFSC WC rotasjon-format. Innfører myndighetene trinn 4, vil kvalik for senior bli gjennomført i jam-format som tidligere.

Det vil kunne komme krav om hurtigtester av alle som skal være til stede for å sikre et trygt arrangement. Informasjon om dette vil bli lagt ut fortløpende. Hvilke retningslinjer som er gyldige under konkurransen vil oppdateres kontinuerlig.

Vi er glade for å kunne melde at regelverket for klasseinndeling i nasjonale konkurranser er endret tilsvarende IFSC klasser. Tidligere klasse yngre jenter og gutter, eldre junior jenter og gutter og senior damer og herrer er erstattet med følgende klasser;

Endringer i regelverk 2021 - nye klasser
Ungdom BC jenter, gutter (2008, 2007, 2006) *
Ungdom A jenter, gutter (2005, 2004)
Junior jenter, gutter (2003, 2002)
Senior Damer, Herrer (2001<)

* I 2021 vil eldste klasse Ungdom C jenter, gutter (2008) kunne delta i Norgesmesterskap i buldring og led.

Påmelding vil legges ut fortløpende her

Vi håper mange vil ta turen til Trondheim 14.-15. august.

Relaterte artikler

09. Okt 2023

Terminlisten for 2024 er klar

Nå er det mulig å planlegge konkurranseåret 2024, for terminlisten er klar med både datoer og arrangører.

27. Mar 2023

Nordisk meisterskap og Noregscup i buldring – den største nokon gong!

I helga var Nordisk og Norgescup i buldring i Oslo. Med 352 påmeldte gira ungdommar og vaksne var konkurranse så stor at fleire klatresenter i Oslo var forvandla til konkurransearena. Noreg stilte sterkt med 211 norske, mens resten av Norden stilte med om lag 150 deltakarar.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge