Norgesmesterskap i buldring 2021, 14.-15. august

06. Jul 2021

Endelig har smittesituasjonen bedret seg, og vi har stor tro på at vi kan gjennomføre årets Norgesmesterskap i buldring som planlagt Trondheim 14.-15. august 2021.

Vi må fortsatt ta høyde for at smittesituasjonen kan endres seg raskt og tiltak må iverksettes. Myndighetene vil vente med å innføre trinn 4 på grunn av Delta-varianten. Dersom avstandskrav på 1m fortsatt er gjeldene i perioden for mesterskapet, vil kvalik for senior bli gjennomført i IFSC WC rotasjon-format. Innfører myndighetene trinn 4, vil kvalik for senior bli gjennomført i jam-format som tidligere.

Det vil kunne komme krav om hurtigtester av alle som skal være til stede for å sikre et trygt arrangement. Informasjon om dette vil bli lagt ut fortløpende. Hvilke retningslinjer som er gyldige under konkurransen vil oppdateres kontinuerlig.

Vi er glade for å kunne melde at regelverket for klasseinndeling i nasjonale konkurranser er endret tilsvarende IFSC klasser. Tidligere klasse yngre jenter og gutter, eldre junior jenter og gutter og senior damer og herrer er erstattet med følgende klasser;

Endringer i regelverk 2021 - nye klasser
Ungdom BC jenter, gutter (2008, 2007, 2006) *
Ungdom A jenter, gutter (2005, 2004)
Junior jenter, gutter (2003, 2002)
Senior Damer, Herrer (2001<)

* I 2021 vil eldste klasse Ungdom C jenter, gutter (2008) kunne delta i Norgesmesterskap i buldring og led.

Påmelding vil legges ut fortløpende her

Vi håper mange vil ta turen til Trondheim 14.-15. august.

Relaterte artikler

08. Jun 2021

Utlysning - Mesterskapsanlegg for klatring

Norges Idrettsforbund er i gang med ny Nasjonal Anleggsplan med 6 års perspektiv fra 2021/2022. NKF har gitt sitt innspill til mesterskapsanlegg for alle regioner/landsdeler og inviterer NKF klubber til å søke om status som «Mesterskapsanlegg».

11. Mar 2021

Ny terminstart for norgescup 2021

Etter ett år med pandemi er de nasjonale retningslinjer for idrettsarrangementer fortsatt svært strenge. Selv om kravene til avstand blir oppfylt, kan det fortsatt ikke gjennomføres arrangementer med flere personer som samtidig er fysisk til stede enn 10 personer på innendørs arrangement.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund