Hurra! Klatreøkta er lansert!

18. Mai 2021

Klatreøkta er NKF sin øvelsesbanken, det er en konkretisering av utviklingstrappen som er lett å ta i bruk av alle som trener barn og ungdom. Dette er noe som er særlig etterlengtet i våre klubber.

Klatreøkta består av videosnutter, tekster og bilder som beskriver hvordan man utfører øvelser og leker som er relevante i klatring. Det er enkelt å utarbeide, lagre og dele treningsprogrammer.

Har du  en øvelse som er verdt å dele med alle andre som trener barn og ungdom i Norge? Det håper vi! Legg den gjerne inn i Klatreøkta! Legger du den inn før 2. juni 21 lager vi en videosnutt til den i juni. Sammen blir vi bedre trenere! 

Lenke til Klatreøkta: https://www.klatreokta.no/logg-inn

 

Har du spørsmål ta kontakt på klatreøkta@klatring.no

Relaterte artikler

08. Jan 2021

Ønsker du utvikle morgendagens klatretrenere?

Norges klatreforbund søker trenerutviklere til å utvikle morgendagens trenere for barn og ungdom! Som trenerutvikler vil du holde NKF sine trenerkurs nivå 1 og 2, samt bidra til andre kompetansehevende tiltak og nettverksbygging for trenere. Søknadsfrist 31. januar!

30. Jun 2020

Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge