Endret terminliste våren 2021

26. Apr 2021

De nasjonale retningslinjene for idrettsarrangementer er dessverre fortsatt svært strenge, så vi ser oss derfor nødt til å avlyse norgescupkonkurransene som skulle vært avholdt i mai. NM i buldring blir flyttet til 14.-15. august.

Vi har lenge hatt et håp om at med bedre testkapasitet og flere vaksinerte, ville myndighetene kunne lette på retningslinjene for arrangementer i løpet av april slik at vi kunne få gjennomført norgescup i buldring 2021. Det har dessverre ikke skjedd, og selv om kravene til avstand blir oppfylt, kan det fortsatt ikke gjennomføres arrangementer med flere personer som samtidig er fysisk til stede enn 10 personer på innendørs arrangement. Først når myndighetene går tilbake til retningslinjene som var gjeldene da NC i Molde og Haugesund ble arrangert i oktober 2020, vil vi kunne gjennomføre nasjonale konkurranser igjen. Vi har derfor måtte avlyse norgescupkonkurransene i mai og flyttet NM i buldring til midten av august.

Vi forstår at utsettelser og avlysninger er krevende for alle dere som savner å konkurrere og treffe gode klatrevenner fra hele landet. Gjennom hele pandemien har myndighetenes regler og anbefalinger blitt endret på kort varsel. Vi gjør alt vi kan for å gjennomføre nasjonale konkurranser i 2021 og ber om forståelse om at informasjon og påmeldinger til årets konkurranser vil kunne komme med korte påmeldingsfrister. Informasjon vil bli lagt ut fortløpende på NKF sin hjemmeside og FB-side. https://klatring.no/terminliste

Foto: Henning Wang

Relaterte artikler

11. Jan 2021

Hva skjer med nasjonale konkurranser i 2021

NM i Sogndal 22.-23. november 2020 ble som kjent avlyst på grunn av innstramminger i nasjonale retningslinjer for antall personer som kan samles på idrettsarrangement fra 200 til 50. Mandag 4. januar kom nye innstramminger med inntil 10 personer (ikke fastmonterte seter) eller 200 personer (fastmonterte seter).

28. Aug 2019

Stemningsrapport fra junior-VM i Arco

Vi kan rapportere om god stemning i laget i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger.

29. Aug 2018

NKF søker etter klubber som er interessert i å arrangere en European Youth Cup!

Det er tre år siden Norge sist var arrangør for en internasjonal klatrekonkurranse, og vi registrerer ny interesse blant norske klubber for å ta på seg internasjonale arrangementer. Vi oppfordrer derfor klubber som ønsker å arrangere European Youth Cup (buldring eller led) i 2020 eller 2021 til å melde sin interesse til NKF.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge