Årets ildsjel og årets klubb er kåret!

10. Apr 2021

Under Nasjonal klubbsamling ble to meget verdige vinnere kåret til årets ildsjel og årets klubb!

Årets ildsjel er en person som har gjort en solid innsats for klubben! Det kan være som styremedlem, trener, instruktør, andre verv eller bare som en som står på!

Årets klubb er en klubb som utmerker seg på:

 • sosialt og inkluderende miljø
 • tydelig organisasjon og sterk frivillig innsats
 • bredt aktivitetstilbud med lav terskel for deltakelse

I år har vi fått inn flere gode kandidater, og det er forbundets styre som har valgt ut en verdig vinner i hver kategori. 

Årets ildsjel er: Lavrans Skuterud fra Orkla fjellsportklubb!

Om årets ildsjel: 

"Lavrans Skuterud har stått på som leder av klubben siden stiftelsen i 2004.  
Han har gått i bresjen for en klubb som har fått mange medlemmer, bygget en klatrehall med sunn økonomi med god styring. Lavrans har lagt ned utrolig mange arbeidstimer i administrasjon og planlegging og er alltid positiv. Dette er en ildsjel som fortjener å bli gjort stas på! "

Årets ildsjel får diplom får og et par valgfrie klatresko og en dunjakke fra vår samarbeidspartner La Sportiva, samt tre par sokker fra Bridgedale.  

Årets klubb er: Haugaland Klatrelag! 

Om årets klubb: 

Klatreklubben drives hovedsakelig gjennom dugnad og klubben preges av en stor dugnadsånd. Det er spesielt noen ildsjeler som gjør en langt over snittet innsats for klubben. Disse har blant annet bidratt til at klubben har fått en egen klatrehall, der det er lagt ned mye arbeid med å få på plass alt fra finansiering til tegning av selve klatrehallen.  
Det legges også ned et stort engasjement i driftig av klatrehallen og aktiviteten som består av alt fra barn og ungdomsklatring til paraklatring og sommerskoler. Klubben har stort fokus på utvikling og samarbeid og har som mål å være den beste, kjekkeste og mest jordnære klatreklubben i Norge! 
Det er spesielt Anne og Anders Kindlihagen som blir trukket frem som viktige ildsjeler i klubben. 

Årets klubb får diplom og et bidrag på kr 10 000 kr til aktivitet for barn og unge.

Vi gratulerer Lavrans og Haugaland klatrelag, to verdige vinnere som fortjener å bli satt pris på! 

 

Relaterte artikler

30. Jun 2020

Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

 • Samarbeidspartnere:
 • La Sportiva
 • CAMP
 • Beal
 • Bridgedale
 • Stiftelsen Vi
 • Thon Hotels
 • Antidoping Norge