NKF søker rutesettere som ønsker å holde Rutesetter 1-kurs!

22. Feb 2021

Fra 2021 vil NKF starte opp ny utdanningsstige i rutesetting. Vi starter med å arrangere workshop for rutesettere som vil holde rutesetterkurs selv, og vil sette opp rutesetterkurs ute i klubber etter dette.

Har klubben deres rutesettere som ønsker å holde rutesetterkurs for andre? Da kan de bli med på workshop i Oslo 20.-21. mars!

Les mer og meld dere på her!

Opptakskrav for workshopen er at man må ha skrudd selv i minimum ett år, og ha skrudd både på tau og på buldring. Må ha klatret enda lengre enn det, og ha god kjennskap til grunnleggende klatreteknikk.

Mål med workshopen er å gi opplæring i å holde kurs og gi ut sertifisering som Rutesetter 1. Deltakerne skal etter kurset være i stand til å holde Rutesetter 1-kurs selv. Det vil bli diskusjon rundt og feedback på egen rutesetting. I løpet av kurset vil man gå gjennom både setting på tau og på buldring.

Etter bestått workshop vil deltakerne få sertifisering som Rutesetter 1 og Kursholder rutesetter 1, og kan dermed sertifisere andre som Rutesetter 1. 

Pris på workshopen er 750 kroner. Dette dekker kun selve kurset, mat, reise og opphold må deltakerne dekke selv.

For deltakere som er meldt på av klubb og har avtale om å holde kurs for klubb i etterkant, refunderer vi alle utgifter til reise og opphold, i henhold til NKFs reiseregulativ. Klubben må da sende epost til klatring@klatring.no med navn på deltaker, bekreftelse på at det er gjort avtale om at deltaker skal holde kurs for klubben, samt kontonummer til klubben. Klubben må være en klatreklubb registrert under NKF.

Som med alt annet for tiden er det et forbehold at det er mulig å samle folk til kurs etter gjeldende smittevernregler. Om kurset kanselleres etter 7. mars kan deltakerne kontakte NKF om de har reiseutgifter som ikke lar seg refundere.

Relaterte artikler

08. Jan 2021

Ønsker du utvikle morgendagens klatretrenere?

Norges klatreforbund søker trenerutviklere til å utvikle morgendagens trenere for barn og ungdom! Som trenerutvikler vil du holde NKF sine trenerkurs nivå 1 og 2, samt bidra til andre kompetansehevende tiltak og nettverksbygging for trenere. Søknadsfrist 31. januar!

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge