Stilling ledig: NKF søker ny ressurs på anleggsutvikling!

18. Jan 2021

NKF har lenge hatt behov for forsterking av sin satsing på anleggsutvikling - inne og ute. Nå ansetter vi en en person som skal jobbe kun med dette!

Anlegg er et av fire satsningsområder for Norges klatreforbund (NKF) i 2021 og 2022. Tilgang til egne anlegg er en grunnforutsetning for at en klubb og et klatremiljø kan utvikle seg. Forbundet skal arbeide for at alle klubber har tilgang til egne klatrefelt ute og klatreanlegg inne der de fritt kan styre sine egne aktiviteter. Vi er derfor på jakt etter en person med kunnskap, erfaring og lidenskap for anlegg og anleggsutvikling. 

Stillingen er en prosjektstilling på to år, med mulighet for forlengelse.

Les mer om stillingen og søk her: 

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=204561731 

 

Foto: Ivar Fjeldheim

Relaterte artikler

08. Jun 2021

Utlysning - Mesterskapsanlegg for klatring

Norges Idrettsforbund er i gang med ny Nasjonal Anleggsplan med 6 års perspektiv fra 2021/2022. NKF har gitt sitt innspill til mesterskapsanlegg for alle regioner/landsdeler og inviterer NKF klubber til å søke om status som «Mesterskapsanlegg».

30. Jun 2020

Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund