NM i Sogndal er avlyst!

06. Nov 2020

Sett i lys av gårdagens nasjonale innstramninger i tillegg til lokale innstramninger i områder med høy smitte ser vi oss tvunget til å avlyse NM i led, hurtighet og paraklatring som skulle holdes helgen den 21-22 november.

Vi forstår at mange blir skuffet over dette, men slik smittesituasjonen ser ut i Norge ser vi det ikke som forsvarlig å gjennomføre en nasjonal konkurranse som innebærer forflytning av utøvere fra hele landet. Nå er isteden tiden for å holde seg i ro og begrense antall kontakter. Vi håper alle får anledning til å fortsette klatreaktiviteten lokalt, innenfor de smittevernbestemmelsene som til enhver tid gjelder.

Vi ønsker å takke Sogndal klatreklubb som har gjort en formidabel innsats med å planlegge konkurransen.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge