NKF forsterker landslaget

24. Nov 2020

Det har lenge vært behov for økte ressurser til juniorlandslaget, og forbundet har derfor sett behov for en assisterende lagleder for våre lovende unge. Nå er denne personen på plass, og vi er meget fornøyd med å ha fått Hannah Midtbø med på laget - igjen! 

Hannah har vært en av våre beste konkurranseklatrere og har lang erfaring som toppidrettsutøver. Frem til 2017 konkurrerte hun på internasjonalt nivå, og hennes beste resultat er 1. plass i EYC 2009 i Slovenia som junior og 3. plass i senior EM i Paris buldring 2008 som senior. Hun er også flere ganger Norgesmester og Nordisk Mester.

Hannah er utdannet fysioterapeut og har i tillegg grunnkurs i idrettsmedisin, noe som gjør at vi også får styrket de medisinske ressursene rundt juniorlandslaget. Videre har hun også bakgrunn som rutesetter, både under sin aktive karriere og etter.

Vi er heldige som får Hannah med som en del av landslagsteamet i 2021, og ønsker henne hjertelig velkommen til NKF!

Relaterte artikler

30. Jun 2020

Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge