Konkurranse - Skadefri.no

16. Okt 2020

NKF gjennomfører i perioden fredag 16. oktober til og med fredag 13. november en konkurranse i forbindelse med promotering av skadefri klatring og verktøyet Skadefri.no. Du kan delta i konkurransen på Facebook og Instagram.

Hvordan delta

 1. Du kan delta på to måter:
  • Gjennom å tagge et eller flere av dine Instagram-innlegg med "#skadefriklatring". Innlegget må gjennom bilde(r) eller film(er) vise treningsøvelser du gjør for å forebygge skader.
  • Gjennom å like og kommentere på innlegg som gjelder konkurransen på Facebook, innlegg postes hver fredag.
 2. En deltaker kan sende inn flere bidrag og delta på både Instagram og Facebook, og dermed øke sjansen for å vinne.

Konkurranseperiode

 1. Konkurransen pågår fra og med Fredag 16. oktober kl 15:01 til og med fredag 13. november kl 15:00

Hvem kan delta?

 1. Konkurransen er åpen for alle brukere av Instagram og Facebook over 13 år. Deltaker må selv eie kontoen bidraget er knyttet til, og andre personer som er avbildet må ha gitt samtykke til publisering. 
 2. For å regnes som bidrag i konkurransen på Instagram må innlegg tagges korrekt med "#skadefriklatring" og være publisert innenfor konkurranseperioden.
 3. For å regnes som bidrag i konkurransen på Facebook må innlegg fra Norges klatreforbund likes og kommenteres i henhold til oppgave gitt i innlegget, i den gitte konkurranseuken.

Premiering

 1. Premien består av en sekk/taubag fra Beal og et sett treningsstrikker.
 2. Det trekkes én vinner hver fredag kl 1500 i konkurranseperioden. Vinneren trekkes vilkårlig fra alle bidrag som er registrert siden konkurransens start. En deltaker kan kun trekkes som vinner én gang. 
 3. Vinner blir annonsert hver fredag, på Norges klatreforbunds Facebook og Instagram. 
 4. Premien blir kostnadsfritt tilsendt vinnere, kontakt med vinner opprettes gjennom Instagram. Om ikke vinneren kan nås innen 7 dager eier Norges klatreforbund retten til å utse en ny vinner for gitt premie.
 5. Premien kan ikke løses inn mot kontanter eller byttes inn mot andre produkter.

Ansvar 

 1. Ansvarlig for konkurransen er: Norges klatreforbund (org.nr 874 262 722), Sognsveien 73, 0854 Oslo
 2. Konkurransen ikke er sponset, oppfordret eller administrert av/eller i assosiasjon med Facebook eller Instagram.

Håndtering av konkurransebidrag

 1. Norges klatreforbund er ikke ansvarlig for innsendte konkurransebidrag, herunder eventuelle tekniske problemer eller problem som kan påvirke innmelding/innlevering eller sluttresultatet for denne konkurransen.
 2. Deltagelsen må ikke være ærekrenkende, rasistisk eller på annen måte støtende. Norges klatreforbund forbeholder seg retten til å utelate bidrag som strider imot disse regler og/eller kan oppfattes som støtende.
 3. Gjennom å delta i konkurransen garanterer du at du oppfyller konkurransevilkårene. Norges klatreforbund forbeholder seg retten til å diskvalifisere bidrag som ikke oppfyller konkurransevilkårene.
 4. Ved å sende inn ditt bidrag i konkurransen gir du Norges klatreforbund rett til å anvende bidraget i forbindelse med markedsføring av konkurransen, herunder annonsering av vinnere. 

Håndtering av personopplysninger

Gjennom å akseptere konkurransevilkårene godkjenner du at de opplysninger du sender inn i forbindelse med bidrag som vinner behandles for å kunne administrere forsendelse av premie. Norges klatreforbund behøver for- og etternavn, adresse, telefonnummer og e-postadresse for de som vinner. Når konkurransen er avsluttet og Norges klatreforbund ikke lenger behøver personopplysningene for å administrere konkurransen vil disse slettes.

Se vår generelle personvernerklæring her: https://klatring.no/personvernerklaering 

 

 

 

 
 

Relaterte artikler

30. Jun 2020

Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

Under har vi samlet noen nøkkeltall for forbundet, som viser hvordan medlemsmassen fordeler seg på kjønn og alder, og hvordan utviklingen har vært over tid. Nysgjerrig på hvordan medlemstallene er for akkurat din klubb? Trykk her for å finne totaloversikt med medlemstall for alle klubber.

 • Samarbeidspartnere:
 • La Sportiva
 • CAMP
 • Beal
 • Bridgedale
 • Thon Hotels
 • Stiftelsen Vi
 • Rent særforbund