Endelig klart for høstens nasjonale klatrekonkurranser!

14. Okt 2020

Norges klatreforbund er glad for å kunne melde at det nå er klart for høstens nasjonale klatrekonkurranser. Først ut er Haugesund som arrangerer norgescup i led 17.-18. oktober 2020.

Over åtti konkurranseklatrere fra ulike klubber i hele Norge møtes førstkommende helg i Haugesund for å måle kreftene mot hverandre i veggen, ved å gjøre det de liker aller best, nemlig å klatre.

På grunn av smitteverhensyn har vi måtte gjøre en rekke endringer i både hvordan konkurransene gjennomføres og rammene rundt. Blant annet må alle deltakere ta med eget tau og konkurransene vil bli gjennomført uten publikum. Informasjon om endringer, tidsskjema og påmelding finner du her.

For at konkurransene skal være trygge for både tilreisende og alle frivillige, er det veldig viktig at alle som skal være tilstede tar ansvar og følger anbefalte smitteverntiltak fra myndighetene. Selv om utøverne er untatt 1 m kravet, ønsker vi at alle som deltar følger kravet for å være på den sikre siden. Vi oppfordrer også at alle som skal delta i høstens konkurranser gjennomfører idrettens koronavettkurs. 

Neste norgescupkonkurranse arrangeres i Molde 30.oktober-1.november før norgescupen avsluttes samtidig med NM i led, speed og para i Sogndal 20.-21. november. Påmelding her

Norges klatreforbund ønsker alle deltakere og frivillige lykke til og samtidig få takke alle frivillige Haugaland klatrelag, Romsdal Tindegruppe og Sogndal klatreklubb for en formidabel dugnadsinnsats. Dere er konge!

Relaterte artikler

26. Apr 2021

Endret terminliste våren 2021

De nasjonale retningslinjene for idrettsarrangementer er dessverre fortsatt svært strenge, så vi ser oss derfor nødt til å avlyse norgescupkonkurransene som skulle vært avholdt i mai. NM i buldring blir flyttet til 14.-15. august.

11. Jan 2021

Hva skjer med nasjonale konkurranser i 2021

NM i Sogndal 22.-23. november 2020 ble som kjent avlyst på grunn av innstramminger i nasjonale retningslinjer for antall personer som kan samles på idrettsarrangement fra 200 til 50. Mandag 4. januar kom nye innstramminger med inntil 10 personer (ikke fastmonterte seter) eller 200 personer (fastmonterte seter).

28. Aug 2019

Stemningsrapport fra junior-VM i Arco

Vi kan rapportere om god stemning i laget i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger.

29. Aug 2018

NKF søker etter klubber som er interessert i å arrangere en European Youth Cup!

Det er tre år siden Norge sist var arrangør for en internasjonal klatrekonkurranse, og vi registrerer ny interesse blant norske klubber for å ta på seg internasjonale arrangementer. Vi oppfordrer derfor klubber som ønsker å arrangere European Youth Cup (buldring eller led) i 2020 eller 2021 til å melde sin interesse til NKF.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge