Gladmelding! Påmelding til høstens nasjonale konkurranser.

01. Sep 2020

Gitt at smittesituasjonen er under kontroll i oktober og november, vil høstens norgescupkonkurranser i led og Norgesmesterskapet i led, speed- og paraklatring 2020 bli arrangert etter planen. Det vil naturlig bli noe annerledes rammer enn hva vi er vant til og i noen sammenhenger konkrete endringer.

Konkurransene vil følge myndighetenes smittevernsfaglige råd som til enhver tid er gjeldende. Alle deltakere har ansvar for å følge de anbefalte smitteverntiltakene. De tre hovedprinsippene for å bremse smittespredning er:

 • Syke personer skal holde seg hjemme
 • God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold
 • Holde minst 1 meters avstand og redusere kontakt mellom personer

Alle deltakerne unntas fra avstandskravet på 1 meter under selve konkurransen, men må overholde kravet før og etter selve konkurransen. 

Av smittevernhensyn ber vi om at alle deltakere tar med eget tau. 

Trenere/ledsagere/foresatte som skal være tilstede under konkurransen må registreres i god tid før konkurransen. 

For mer utfyllende info og påmelding se aktivitetskalender eller terminliste.

Konkurransen kan avlyses i forkant på bakgrunn av innstrammede retningslinjer fra myndighetene eller etter pålegg fra kommunelege dersom symptomer på sykdom oppstår under konkurransen. Alle deltakere vil få refundert startsavgiften dersom konkurransen blir avlyst.

Norges klatreforbund vil takke alle frivillige i Haugaland klatrelag, Romsdalen Tindegruppe og Sogndal klatreklubb for et flott samarbeid og innsatsen som legges ned for at høstens konkurranser kan gjennomføres.

Det bes om at alle deltakere, trenere, frivillige og andre som er vil være tilstede å sette seg inn i de smittevernsfaglige rådene som til enhver tid er gjeldende, og ved eventuelle justeringer i smittevernsanbefalinger for klatring og smittevernsveilederen for idrett. Se https://klatring.no/korona-info.

Informasjon og oppdateringer vil bli lagt ut fortløpende i aktivitetskalenderen. Har du spørsmål, ta kontakt med fagansvarlig for konkurranser i NKF siss.klev@klatring.no.

Relaterte artikler

30. Jun 2020

Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

 • Samarbeidspartnere:
 • La Sportiva
 • CAMP
 • Beal
 • Bridgedale
 • Thon Hotels
 • Stiftelsen Vi
 • Rent særforbund