Klatretinget 2020 - en digital suksess!

29. Aug 2020

Klatretinget 2020 ble avholdt lørdag 29. august på Ullevål. Spenningen var tilstede i forkant av det første digitale tinget i forbundets historie, men det stod til toppkarakter.

Årets ting ble holdt som en hybrid; både fysisk og digitalt. Av i alt 46 deltakere var det 19 som deltok online, hvorav 12 klubber var representert. Det ble en fin miks, med presentasjon av innlegg i salen og innspill både fra de som var tilstede og de som var med digitalt. 

Av de mest betydningsfulle vedtakene var det at ny strategi ble vedtatt og det ble valgt nytt styre. Vi takker avtroppende styremedlemmer Marianne Nordland, Thomas Alsgaard og Eirik Birkelund Olsen for den betydelige innsatsen de har lagt ned de siste to år!

Det nye styret for vårt fantastiske forbund består av:

President: Stein Tronstad, Tromsø klatreklubb (gjenvalgt)
Visepresident: Hanna Bugge, Oslo klatreklubb (gjenvalgt)
 
Styremedlem: Odd-Magne Øgreid, Bergen klatreklubb (gjenvalgt)
Styremedlem: Laura Gürtler, Trondheim klatreklubb (gjenvalgt)
Styremedlem: Anders Kindlihagen, Haugalandet klatrelag (gjenvalgt)
Styremedlem: Martine Limstrand, Lofoten tindeklubb (gjenvalgt)
Styremedlem: Egil Arne Soldal, Ski klatreklubb (nyvalgt)

Varamedlemmer: Linett Eriksen Birkeland, Christianssand klatreklubb (nyvalgt)
Varamedlemmer: Andreas Eide, Kolsås klatreklubb (nyvalgt)

Det nye styret f.v: Odd Magne Øgreid, Martine Limstrand, Hanna Bugge, Stein Tronstad, Anders Kindlihagen, Laura Laura Gürtler og Egil Arne Soldal

Relaterte artikler

30. Jun 2020

Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

Under har vi samlet noen nøkkeltall for forbundet, som viser hvordan medlemsmassen fordeler seg på kjønn og alder, og hvordan utviklingen har vært over tid. Nysgjerrig på hvordan medlemstallene er for akkurat din klubb? Trykk her for å finne totaloversikt med medlemstall for alle klubber.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund