TRENERWEBINAR Antidoping 23. og 28. april, samt andre digitale tilbud!

22. Apr 2020

Antidoping Norge (ADNO) har i forbindelse med koronasituasjonen tilpasset seg med digitale løsninger for idrettslag. Her er informasjon fra dem om tilbud klubbene kan benytte seg av:

 

FOREDRAG PÅ NETT – VI TILPASSER OSS!

ADNO er i gang med å holde foredrag via nettet. Tilbakemeldingene på dette så langt er svært positive. Om dere vet om grupper i deres idrettslag – utøvere, trenere eller ledere – som kunne ha behov for et foredrag, hører vi gjerne fra dere. Det kan være større eller mindre grupper. Vi tilpasser innhold og form. Ta kontakt med Siri Bynke i ADNO: siri.bynke@antidoping.no

 

TRENERWEBINAR 23. OG 28.APRIL – BLI MED!

Vi tester ut webinar for trenere, og starter med en grunnleggende innføring i antidoping i et trenerperspektiv. Foredraget har en varighet på ca. 30min, og tar for seg hvem som bruker doping i norsk idrett i dag, motivasjon for bruk, konsekvenser, risikofaktorer, beskyttelsesfaktorer og hvilke verktøy idretten kan ta i bruk. Webinaret passer for ALLE som er trenere i idretten, og avholdes to ganger. Lav terskel for å være med her – benytt sjansen!

-          torsdag 23.april klokken 20.00. Påmelding her: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=VNQ76LYKJK9P

-          tirsdag 28.april klokken 19.00. Påmelding her: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=SSKJR3Y2S535

 

DOPINGVARSEL-KAMPANJE – HJELP OSS Å DELE!

ADNO har lansert en ny kampanje for å øke oppmerksomheten omkring varslingskanalen Dopingvarsel. Varsling og tips har vist seg å være viktig for å avdekke doping de siste årene, og i arbeidet for en ren idrett er det viktig at utøvere, ledere og andre i norsk idrett er klar over at denne tjenesten finnes. Vi setter pris på om dere som idrettslag vil være med på å dele denne kampanjen i egne sosiale medie-kanaler – og det er en måte å vise at vi spiller på lag for en ren idrett.
Mer info og lenke her: https://www.antidoping.no/nyheter/lanserer-kampanje-for-dopingvarsel

 

EFFEKTIV OPPLÆRING VIA WEB

Vi minner om at e-læringsprogrammet Ren Utøver gir grunnleggende antidopingopplæring. I en tid med lite aktiv idrett er det kanskje en perfekt tid å utfordre deres utøvere, trenere og ledere til å gjennomføre programmet. Sjekk ut www.renutover.no

Har dere ytterligere spørsmål eller innspill til hvordan vi kan jobbe med antidoping i din idrett i koronatid, er dere velkommen til å ta kontakt.

 

  • Samarbeidspartnere:
  • Beal
  • Y&Y
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Eterni
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund
  • Gjensidige forsikring