NIF ber alle idrettslag å rapportere økonomiske konsekvenser som følge av koronasituasjonen

23. Mar 2020

Norges idrettsforbund har i dag sendt ut et nyhetsbrev til alle idrettslag hvor de ber om at klubbene rapporterer om økonomiske konsekvenser som følge av koronasituasjonen. Formålet med rapporteringen er å skaffe norsk idrett en god og oppdatert oversikt over idrettslige og økonomiske konsekvenser Covid-19 har påført idretten.

Rapporteringen er kun en kartlegging av de samlede økonomiske konsekvensene, og ikke en tilbakebetalingsløsning.  Svarene fra idrettslagene er imidlertid veldig viktige for at NIF skal kunne ha et best mulig faktagrunnlag om økonomiske og idrettslige konsekvenser i dialog med lokale og nasjonale myndigheter. 

Vi oppfordrer alle våre klatreklubber om å svare på rapporteringen. Les mer om saken her: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/idrettsforbundet-ber-alle-idrettslag-registrere-okonomiske-konsekvenser-av-koronaviruset/

Relaterte artikler

25. Jan 2021

Ekstraordinære tiltak for Oslo-regionen og randsonekommuner

Regjeringen innførte i dag nye tiltak for 15 omkringliggende kommuner tilknyttet Oslo-regionen. Dette gjelder følgende kommuner: Asker, Aurskog-Høland, Bærum, Drammen, Horten, Lier, Lillestrøm, Lunner, Lørenskog, Marker, Nittedal, Rakkestad, Rælingen, Råde og Skiptvet.

03. Apr 2020

Kjære klatreklubber

Det er vanskelige tider for oss alle. Selv om klatresporten blir berørt på nokså uskyldig vis sammenliknet med mange andre av pandemiens konsekvenser, rammer den oss også.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge