NIF ber alle idrettslag å rapportere økonomiske konsekvenser som følge av koronasituasjonen

23. Mar 2020

Norges idrettsforbund har i dag sendt ut et nyhetsbrev til alle idrettslag hvor de ber om at klubbene rapporterer om økonomiske konsekvenser som følge av koronasituasjonen. Formålet med rapporteringen er å skaffe norsk idrett en god og oppdatert oversikt over idrettslige og økonomiske konsekvenser Covid-19 har påført idretten.

Rapporteringen er kun en kartlegging av de samlede økonomiske konsekvensene, og ikke en tilbakebetalingsløsning.  Svarene fra idrettslagene er imidlertid veldig viktige for at NIF skal kunne ha et best mulig faktagrunnlag om økonomiske og idrettslige konsekvenser i dialog med lokale og nasjonale myndigheter. 

Vi oppfordrer alle våre klatreklubber om å svare på rapporteringen. Les mer om saken her: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/idrettsforbundet-ber-alle-idrettslag-registrere-okonomiske-konsekvenser-av-koronaviruset/

Relaterte artikler

03. Apr 2020

Kjære klatreklubber

Det er vanskelige tider for oss alle. Selv om klatresporten blir berørt på nokså uskyldig vis sammenliknet med mange andre av pandemiens konsekvenser, rammer den oss også.

03. Apr 2020

Koronavettregler for klatring

Norges idrettsforbund har utarbeidet fellesidrettslige anbefalinger i samråd med Helsedirektoratet. Det åpnes i dette for organisert aktivitet, men med klare føringer for hvordan vi skal ivareta smittevern. Alle idretter er berørt av dette, og mange har måttet tenke alternativt på gjennomføring av aktivitet. Klatring er intet unntak, og for oss vil presiseringen i praksis utelukke vanlig klatring.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund