Nordisk mesterskap buldring AVLYST

11. Mar 2020

Nordisk mesterskap i buldring, som skulle gått av stabelen til helgen, er AVLYST som følge av vurderinger rundt koronaviruset. Alle utøvere som skulle vært med vil bli kontaktet.

Fra det Danske klatreforbundet:

"AFLYSNING AF Nordic Championships Bouldering 2020

Efter dagens pressemøde i Statsministeriet og myndighedernes udmeldinger samt nye tiltag for inddæmning af COVID-19 smitte har Dansk Klatreforbund og Dansk Bjerg og Klatreklub, besluttet at aflyse Nordisk Mesterskab i Bouldering i Blocs & Walls den 14. og 15. marts 2020.

Det har været en svær beslutning. Nordisk Mesterskab i Bouldering er et af højdepunkterne i nordisk klatring. Men vi står med en helt særlig situation og med klare udmeldinger fra myndighederne. Vi håber på at kunne gennemføre mesterskaberne på et senere tidspunkt."

Relaterte artikler

30. Jun 2020

Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

Under har vi samlet noen nøkkeltall for forbundet, som viser hvordan medlemsmassen fordeler seg på kjønn og alder, og hvordan utviklingen har vært over tid. Nysgjerrig på hvordan medlemstallene er for akkurat din klubb? Trykk her for å finne totaloversikt med medlemstall for alle klubber.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund