Historisk Norgesmesterskap i paraklatring

22. Nov 2019

14 år gamle Maren Gjærde Tryggestad var med på historiens første Norgesmesterskap i paraklatring. Her deler hun sine tanker om arrangementet.

Selv om jeg er svaksynt, hindrer det ikke meg i å klatre. Derfor var det supert at det første Norgesmesterskapet i paraklatring ble arrangert i Oslo sist helg. 

Jeg reiste fra Bergen til Oslo full av forventning, men også med litt nerver. Jeg visste ikke helt hva som ventet under konkurransen på Oslo Klatresenter. 

Opp før kl. 07 en lørdag morgen er ikke akkurat det kuleste jeg vet, men instruktørene våre, Siren Greve og Sunniva Sælen Hammerås, var opptatt av at vi skulle være tidlige ute, slik at vi fikk varmet opp skikkelig og forberedt oss godt til konkurransen startet. 

Les hele saken på Klatring.no 

Foto: David Engeland 

Relaterte artikler

30. Jun 2020

Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

28. Aug 2019

Stemningsrapport fra junior-VM i Arco

Vi kan rapportere om god stemning i laget i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger.

02. Jul 2019

NM i paraklatring 2019

16. november arrangerast det NM i paraklatring samtidig som NM i led på Oslo klatresenter. Det er det første NM i paraklatring som blir arrangert. Me gleder oss til å lage verdens beste NM for alle konkurranseklatrar i Norge!

01. Jan 2019

Revidert konkurransereglement for nasjonale konkurranser 2019

Klatresporten er i rask utvikling og det er derfor behov for å oppdatere det norske regelverket for nasjonale konkurranser fra 2014 i tråd med internasjonale regler. Revidert konkurranse reglement ble behandlet og godkjent av NKF styret i desember 2018. Nytt reglement vil gjelde fra og med første norgescup som arrangeres i Oslo 1.-2. februar 2019.

29. Aug 2018

NKF søker etter klubber som er interessert i å arrangere en European Youth Cup!

Det er tre år siden Norge sist var arrangør for en internasjonal klatrekonkurranse, og vi registrerer ny interesse blant norske klubber for å ta på seg internasjonale arrangementer. Vi oppfordrer derfor klubber som ønsker å arrangere European Youth Cup (buldring eller led) i 2020 eller 2021 til å melde sin interesse til NKF.

  • Samarbeidspartnere:
  • Beal
  • Y&Y
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Eterni
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund
  • Gjensidige forsikring