Stemningsrapport fra junior-VM i Arco

28. Aug 2019

Vi kan rapportere om god stemning i laget i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger.

Tøffe dager for det norske landslaget på VM i Arco. Vi stiller med åtte av totalt 1300 utøvere  fra 49 land. 

Ingen av våre åtte utøvere klarte å kvalifisere seg til semi på hardt skrudde ledruter i 30 varmegrader. Gradene på rutene til jentene lå på 8a/8a+ og for guttene 8b/8b+, og det var hardt helt fra starten på rutene. Best ut av våre var Mia med en 31.plass. Det som er veldig positivt er at nivået på laget generelt har hevet seg, og det lover godt for det videre treningsarbeidet.

Edel, Sunniva og Albert var med på en hard kvalifisering i buldring. Av 88 utøvere i youth b jenter var det hele 26 uten sone og 17 med kun en sone. Best ut kom Edel med tre soner som ga henne en 33.plass.

Det neste som skjer nå er kvalifisering buldring for Mia, Emma og Ingrid på torsdag. 

Ellers kan vi rapportere om god stemning i laget her i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger. Ellers bruker vi tiden til sosialt samvær i laget og med utøvere fra andre land. 

 

 

Relaterte artikler

26. Apr 2021

Endret terminliste våren 2021

De nasjonale retningslinjene for idrettsarrangementer er dessverre fortsatt svært strenge, så vi ser oss derfor nødt til å avlyse norgescupkonkurransene som skulle vært avholdt i mai. NM i buldring blir flyttet til 14.-15. august.

11. Jan 2021

Hva skjer med nasjonale konkurranser i 2021

NM i Sogndal 22.-23. november 2020 ble som kjent avlyst på grunn av innstramminger i nasjonale retningslinjer for antall personer som kan samles på idrettsarrangement fra 200 til 50. Mandag 4. januar kom nye innstramminger med inntil 10 personer (ikke fastmonterte seter) eller 200 personer (fastmonterte seter).

29. Aug 2018

NKF søker etter klubber som er interessert i å arrangere en European Youth Cup!

Det er tre år siden Norge sist var arrangør for en internasjonal klatrekonkurranse, og vi registrerer ny interesse blant norske klubber for å ta på seg internasjonale arrangementer. Vi oppfordrer derfor klubber som ønsker å arrangere European Youth Cup (buldring eller led) i 2020 eller 2021 til å melde sin interesse til NKF.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge