Stemningsrapport fra junior-VM i Arco

28. Aug 2019

Vi kan rapportere om god stemning i laget i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger.

Tøffe dager for det norske landslaget på VM i Arco. Vi stiller med åtte av totalt 1300 utøvere  fra 49 land. 

Ingen av våre åtte utøvere klarte å kvalifisere seg til semi på hardt skrudde ledruter i 30 varmegrader. Gradene på rutene til jentene lå på 8a/8a+ og for guttene 8b/8b+, og det var hardt helt fra starten på rutene. Best ut av våre var Mia med en 31.plass. Det som er veldig positivt er at nivået på laget generelt har hevet seg, og det lover godt for det videre treningsarbeidet.

Edel, Sunniva og Albert var med på en hard kvalifisering i buldring. Av 88 utøvere i youth b jenter var det hele 26 uten sone og 17 med kun en sone. Best ut kom Edel med tre soner som ga henne en 33.plass.

Det neste som skjer nå er kvalifisering buldring for Mia, Emma og Ingrid på torsdag. 

Ellers kan vi rapportere om god stemning i laget her i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger. Ellers bruker vi tiden til sosialt samvær i laget og med utøvere fra andre land. 

 

 

Relaterte artikler

29. Aug 2018

NKF søker etter klubber som er interessert i å arrangere en European Youth Cup!

Det er tre år siden Norge sist var arrangør for en internasjonal klatrekonkurranse, og vi registrerer ny interesse blant norske klubber for å ta på seg internasjonale arrangementer. Vi oppfordrer derfor klubber som ønsker å arrangere European Youth Cup (buldring eller led) i 2020 eller 2021 til å melde sin interesse til NKF.

12. Apr 2018

NM i buldring 2018

Bratte Rogalands Venner, Sørmarka Arena og NKF ønsker velkommen til norgesmesterskap i buldring i Stavanger 12.-13. mai.

23. Jan 2018

Landslaget 2018

Vi presenterer med stolthet våre klatrere som er tatt ut til landslag og utviklingslag i 2018!

22. Jan 2018

Yes, det blir norgescup lørdag 10. februar!

Trondheim klatreklubb har i samarbeid med Trondheim klatresenter tatt på seg å arrangere norgescup i buldring lørdag 10. februar. Dette gjør de på veldig kort varsel, og det legger selvfølgelig begrensninger på hva som lar seg gjennomføre.

  • Samarbeidspartnere:
  • Beal
  • Y&Y
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Eterni
  • Thon Hotels
  • Gjensidige forsikring