Klatrerens beste tips til hvordan du sjekker været før tur

24. Jun 2019

Hvordan best forberede seg på været før en klatretur? Svaret får du hos "Værpodden" fra Meteorologisk institutt!

Værpodden fra Meteorologisk institutt har laget en podkastepisode om klatring og vær. Der får du blant annet tips om hvordan man best sjekker været før en klatretur. Gjest i episoden er den erfarne klatreren Thomas Meling.
 
Link til podkastepisode:
https://soundcloud.com/user-775555876/spesialavsnitt-fjellklatring-og-vaer-med-thomas-meling 
 
Link til nyhetsartikkel på met.no
https://www.met.no/nyhetsarkiv/klatrerens-beste-tips-til-hvordan-du-sjekker-vaeret-for-tur 
 

Relaterte artikler

30. Jun 2020

Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

Under har vi samlet noen nøkkeltall for forbundet, som viser hvordan medlemsmassen fordeler seg på kjønn og alder, og hvordan utviklingen har vært over tid. Nysgjerrig på hvordan medlemstallene er for akkurat din klubb? Trykk her for å finne totaloversikt med medlemstall for alle klubber.

  • Samarbeidspartnere:
  • Beal
  • Y&Y
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Eterni
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund
  • Gjensidige forsikring