Nasjonal klubbsamling 2019 er over

09. Apr 2019

Nasjonal klubbsamling 2019, med mange gode og inspirerande sesjonar, er over for denne gong.

Alt godt har ein ende - også den nasjonale klubbsamlinga 2019. Det har vore 3 interessante, hyggelige, innholdsrike, nyttige og sosiale dagar i Bergen. Og som vanlig viste Bergen seg frå si beste side.

Takk til alle bidragsytarane både frå scene og sal og ikkje minst stor takk til Christoffer Gundersen, for eminent leiing gjennom dei ulike sesjonane. 

Vi i NKF håpar at alle deltakarane har hatt det bra - og at det er blitt både faglig og sosialt påfyll.

Igjen; tusen, tusen takk for innsatsen og delingskulturen som vi finn i klatring!

 

Relaterte artikler

30. Jun 2020

Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

Under har vi samlet noen nøkkeltall for forbundet, som viser hvordan medlemsmassen fordeler seg på kjønn og alder, og hvordan utviklingen har vært over tid. Nysgjerrig på hvordan medlemstallene er for akkurat din klubb? Trykk her for å finne totaloversikt med medlemstall for alle klubber.

  • Samarbeidspartnere:
  • Beal
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund