Nasjonal klubbsamling

14. Jan 2019

NKF inviterer deg som er medlem av klubbstyre til Nasjonal klubbsamling lørdag 6. april 2019 i Bergen!

Det innholdsrike programmet er stappfullt med ideer og lærdom til deg som er engasjert styremedlem! Du får innsikt i alt fra drift av klubbstyre, nye måter å organisere opplæring for ungdom, økonomiske støtteordninger i NKF, OL-satsingen vår og hvordan få gode klatreanlegg inne og ute. Sist, men ikke minst, er det en unik mulighet til å møte andre styremedlemmer i klubb, ansatte i NKF og styret til NKF.

Vi gleder oss til en allsidig samling med dere!

Samlingen avsluttes med festmiddag og underholdning som starter 19:30.


Dato: 6. april 2019. Registering starter kl 09:00 og vi avslutter med festmiddag med underholdning fra kl 19:30.

Sted: Thon Hotel Bergen Airport, 2 km frå Flesland flyplass.

Påmelding og betaling: Les påmeldingsinformasjonen under før du melder deg på.
For påmelding, klikk her!

Påmeldingsinformasjon:
Maks: 100 deltakere. Maks to fra hver klubb.
Påmeldingsfristen: Fredag 18. januar 2019
Deltakeravgift: 600 kr. Denne inkluderer overnatting lørdag-søndag, lunsj lørdag, festmiddag og frokost søndag. Ønsker du tilknyttingsdøgn på hotellet fra fredag 5.april til 6.april, betaler du dette sammen med deltakeravgiften. Totalt: 1295 Kr


Solidarisk reisefordeling gjelder som prinsipp for samlingen. Dette betyr at deltakere med lav reisekostnad, subsidierer deltaker med høye reisekostnader. NKF tar seg av administrering av dette. Siste frist for å sende inn reiseregning er onsdag 10.april.

Klatreøkt på søndag: Det er mulighet til å få klatret på søndag for de som ønsker det. Er det fint vær drar vi ut, er det ustabilt drar vi til Bryggeriet for å buldre. Det blir påmelding til dette når det nærmer seg. Tentative tidsrammer er 10:00-17:00.

 

Program for Nasjonal klubbsamling i Bergen, 6. april 2019

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge