Hell stengt på grunn av steinras

14. Des 2018

Hell klatrefelt i Stjørdal stengt på grunn av steinras

Det er i Mirakelveggen på feltet som raset har gått, fra toppen av klippen, men grunneier har valgt å stenge hele feltet inntil sikkerheten er avklart.  Tindegruppa og Stjørdal klatreklubb vil gå i dialog med grunneier om sikring av fjellet slik at det kan åpnes til våren.
Les mer i artikkel i lokalavisen "Bladet" her: https://www.bladet.no/nyheter/2018/12/13/Stenger-klatrefeltet-p%C3%A5-Hell-18062144.ece

Relaterte artikler

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge