Sikkerhetsvarsel: FIXE ankere med materiellsvakhet

30. Okt 2018

Brudd i kjetting på Fixe ankere - inspeksjon og forsterkning nødvendig

Deutscher Alpenverein har identifisert flere problemer med nedfiringsankere fra Fixe. Inntil vi har ytterligere informasjon anbefaler vi alle som bruker kjettingankere fra Fixe om å gjøre en grundig visuell inspeksjon av alle kjettingledd og se etter sprekker. Det anbefales ytterligere å forsterke ankeret med en ekstra kortslynge slik bilde på denne siden viser.

 

En oversatt versjon av den opprinnelige artikkelen fra DAV finner du nederst på siden.

Relaterte artikler

22. Okt 2019

Viktig: Tilbakekalling på Perfect Descent autobelay

På bakgrunn av at det har blitt funnet svakheter i fjærene som skal bremse/trekke inn stroppen på sine autobelayer, har produsenten Perfect Descent sendt melding om frivillig tilbakekalling av stort sett hele sitt sortiment produsert mellom 2017 og 2019.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge