Klatreforbud på Kvarneberget i Sverige

23. Mai 2018

Totalt klatreforbud på feltet Kvarneberget i Sverige

Da dette er et område som har vært populært hos norske klatrere, informeres det nå om forbudet som eksisterer. For at det skal være mulig å heve forbudet i fremtiden, er det særdeles viktig at dette respekteres. Les mer på det Svenske klatreforbundets sider: http://access.bergsport.se/kvarneberget/

Relaterte artikler

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

Under har vi samlet noen nøkkeltall for forbundet, som viser hvordan medlemsmassen fordeler seg på kjønn og alder, og hvordan utviklingen har vært over tid. Nysgjerrig på hvordan medlemstallene er for akkurat din klubb? Trykk her for å finne totaloversikt med medlemstall for alle klubber.

  • Samarbeidspartnere:
  • Petzl
  • Y&Y
  • Norsk Tipping
  • Thon Hotels
  • Eterni
  • Gjensidige forsikring