Nyheter - Meny

Dødsfall på Snøhetta

16. Apr 2018

Lørdag omkom en mannlig klatrer i 30-årende i et fall nær innsteget til Hettpiggen på Snøhettatraversen. Norges Klatreforbund sender sine kondolanser til de pårørende, og sikkerhetskomiteen vil utarbeide en ulykkesrapport når hendelsesforløpet er klarlagt.

Relaterte artikler

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

Under har vi samlet noen nøkkeltall for forbundet, som viser hvordan medlemsmassen fordeler seg på kjønn og alder, og hvordan utviklingen har vært over tid. Nysgjerrig på hvordan medlemstallene er for akkurat din klubb? Trykk her for å finne totaloversikt med medlemstall for alle klubber.

  • Samarbeidspartnere:
  • Petzl
  • Y&Y
  • Houdini
  • Norsk Tipping
  • Thon Hotels
  • Eterni
  • Gjensidige forsikring