Nyheter - Meny

Klatretinget 2018

19. Jan 2018

I år er det klatreting! Helgen den 14-15. april samles norges klatreklubber for å enes om fremdriften de kommende to år.

Klatretinget 2018

Klatretinget vil bli avholdt den 14. og 15. april på Thon Hotel Oslo Airport

Oppstart lørdag 14. april er kl. 1000, avslutning søndag 15. april er kl. 1500.  

Formell innkalling til Klatretinget vil bli sendt ut den 14. februar og forslag til saker må sendes til klatring@klatring.no innen 7. mars.

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag til Klatretinget gjøres tilgjengelig senest to uker før tinget på klatring.no.

Utkast til ny Strategiplan for NKF vil bli sendt ut på høring til alle klubber ultimo januar, høringsfrist vil bli satt til 1. mars.

 

Se for øvrig NKFs Lov, Kap. IV Ting, styre, utvalg mv. (NKFs lov finner du HER).

Relaterte artikler

22. Jan 2018

Yes, det blir norgescup lørdag 10. februar!

Trondheim klatreklubb har i samarbeid med Trondheim klatresenter tatt på seg å arrangere norgescup i buldring lørdag 10. februar. Dette gjør de på veldig kort varsel, og det legger selvfølgelig begrensninger på hva som lar seg gjennomføre.

30. Sep 2017

Hva mener klubbene?

I august og september gjennomførte Norges klatreforbund en undersøkelse blant klatreklubber. Dette i forbindelse med at Klatretinget skal vedta ny strategiplan våren 2018. Vi spurte om hva klubbene og medlemmene deres drev mest med, hva de ønsker at forbundet skal satse på, og hva de trenger hjelp til. Her er et sammendrag av noen av de funnene vi gjorde i undersøkelsen. Trykk på dokumentet under for å lese artikkelen.

29. Sep 2017

KANSELLERT! Klubbsamling 10.-12. november

Norges klatreforbund ønsker alle klatreklubber velkomne til Klubbsamling. Årets samling tar plass 10.-12. november på Thon Hotel Linne i Oslo, og vi håper å se mange klubber representert.

  • Samarbeidspartnere:
  • Petzl
  • Y&Y
  • Houdini
  • Norsk Tipping
  • Thon Hotels
  • Gjensidige forsikring