Nasjonal isklatresamling for jenter 2018

21. Des 2017

Nasjonal isklatresamling for jenter blir arrangert for tredje året på rad i Hemsedal helga 26-28.januar 2018. Nytt i år er nybegynnerkurs for ungdom der målgruppen er 16-19 år. Her har vi 6 ledige plasser, og det går over 2 dager. Ellers kjørers det nybegynnerkurs (12 plasser, 2 dager), workshop i leding (4 plasser, 1 dag) og workshop i kameratredning (4 plasser, 1 dag).  Kravet for å være med på alle kursene er Brattkort, men kravet for å være med workshops er noe iserfaring. På kveldene er det sosial mingling, og på lørdag kveld vil det bli et foredrag med Johanna Stålnacke med tema "redsel i fjellet". 

 

Mer info ser dere på www.isklatrejenter.no 

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge