Ian tar 5. plass i Moskva!

24. Nov 2017

NKF vil gjerne gratulere Ian Hanson med en sterk 5. plass i isklatrekonkurranse i Moskva!

Her forteller Ian selv:

"I løpet av helgen dro jeg til St Petersburg i Russland for å trene til Verdenscupsesongen som nærmer seg. Etter et par dager der dro jeg til Moskva for å delta I  Moskva Mesterskap.
Konkurransen foregikk over to dager og besto av to kvalikk ruter på lørdag og en finalerute på søndag. Begge kvallikrutene ble toppet uten problem. Vi var flere fra verdenscupen som deltok i konkurransen og flere var fra andre steder enn Moskva så finalen hadde hele 14 men.

Finaleruten gikk opp et av beinene på tårnet før den traverserte ut på en hengende volum som beveger på seg – og så måtte vi klatre nedover et annet bein for så å traversere videre ut på enda en boks som beveger på seg, og til slutt til toppen via et tredje bein. Jeg kom på femteplass. Jeg føler jeg kunne klart litt mer av ruten, men er stort sett fornøyd med innsatsen. Neste tur går til Domzale i Slovenia 1.-3. desember for første ledd av Europacupen. Verdenscup starter i Sveits i januar."

Relaterte artikler

26. Apr 2021

Endret terminliste våren 2021

De nasjonale retningslinjene for idrettsarrangementer er dessverre fortsatt svært strenge, så vi ser oss derfor nødt til å avlyse norgescupkonkurransene som skulle vært avholdt i mai. NM i buldring blir flyttet til 14.-15. august.

11. Jan 2021

Hva skjer med nasjonale konkurranser i 2021

NM i Sogndal 22.-23. november 2020 ble som kjent avlyst på grunn av innstramminger i nasjonale retningslinjer for antall personer som kan samles på idrettsarrangement fra 200 til 50. Mandag 4. januar kom nye innstramminger med inntil 10 personer (ikke fastmonterte seter) eller 200 personer (fastmonterte seter).

28. Aug 2019

Stemningsrapport fra junior-VM i Arco

Vi kan rapportere om god stemning i laget i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger.

29. Aug 2018

NKF søker etter klubber som er interessert i å arrangere en European Youth Cup!

Det er tre år siden Norge sist var arrangør for en internasjonal klatrekonkurranse, og vi registrerer ny interesse blant norske klubber for å ta på seg internasjonale arrangementer. Vi oppfordrer derfor klubber som ønsker å arrangere European Youth Cup (buldring eller led) i 2020 eller 2021 til å melde sin interesse til NKF.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge