Nyheter - Meny

Ian tar 5. plass i Moskva!

24. Nov 2017

NKF vil gjerne gratulere Ian Hanson med en sterk 5. plass i isklatrekonkurranse i Moskva!

Her forteller Ian selv:

"I løpet av helgen dro jeg til St Petersburg i Russland for å trene til Verdenscupsesongen som nærmer seg. Etter et par dager der dro jeg til Moskva for å delta I  Moskva Mesterskap.
Konkurransen foregikk over to dager og besto av to kvalikk ruter på lørdag og en finalerute på søndag. Begge kvallikrutene ble toppet uten problem. Vi var flere fra verdenscupen som deltok i konkurransen og flere var fra andre steder enn Moskva så finalen hadde hele 14 men.

Finaleruten gikk opp et av beinene på tårnet før den traverserte ut på en hengende volum som beveger på seg – og så måtte vi klatre nedover et annet bein for så å traversere videre ut på enda en boks som beveger på seg, og til slutt til toppen via et tredje bein. Jeg kom på femteplass. Jeg føler jeg kunne klart litt mer av ruten, men er stort sett fornøyd med innsatsen. Neste tur går til Domzale i Slovenia 1.-3. desember for første ledd av Europacupen. Verdenscup starter i Sveits i januar."

  • Samarbeidspartnere:
  • Petzl
  • Y&Y
  • Houdini
  • Norsk Tipping
  • Thon Hotels
  • Gjensidige forsikring