Gratulerer til våre ferske Norgesmestere

07. Nov 2017

Over 90 deltakere fra 20 klubber tok turen til Stavanger i helgen for å delta i norgesmesterskap i led- og speedklatring.

Speed sto på NM-programmet for første gang og raskest av alle var Ingrid Helene Amundrud fra Oslo kk og Eivind Kittelsen fra IL.Dyre.Vaa på tiden 08:55 og 06:09, begge norsk rekord. 

Worldcup klatreren Tina j. Hafsaas fra Kolsås kk vant som forventet damekassen i ledklatring. I herreklassen ble det en spennende duell mellom John Henry Nilssen fra BRV og Thilo Schröter fra Kolsås kk. Kun ett sekund skilte de to i John Henrys favør som dermed sikret seg kongepokalen og Norgescup sammenlagt. Mia Støver Wollebæk fra Trondheim kk gikk helt til topps i klassen eldre junior jenter foran Lisa-Marie Ellingsgård Kvandahl. I klassen eldre junior gutter vant kolsåsgutten Hauk Lem foran klubbkamerat Albert Ilsaas Suthurst. I yngre juniorklassene vant Teodor Kirkebø fra Kolsås kk og Edel Lemvik BRV.

Norges klatreforbund ønsker å takke arrangørklubbene Bratte Rogalands Venner og Urbuhedleren fjellsport for et flott arrangement. 50 frivillige bidro til å lage en flott konkurranse i helgen. En spesiell takk går til arrangøransvarlig Harald Kleven, Kjetil Dalseth og Jostein Øygården for resultatservice og Sørmarka Arena og Pål Robbestad.

Takk til

Arrangør – Bratte Rogalands Venner og Urbuhedleren fjellsport

Arrangøransvarlig – Harald Kleven

Sørmarka Arena – Pål Robberstad

Rutesettere – Adam Pustelnik og Martin Mobråten

Hoveddommer – Arve Stavø

Dommeransvarlig – Marianne Norland

Sikringsansvarlig – Vivian Sagvaag

Sekretariat – Kjetil Dalseth og Jostein

Frivillig koordinator – Marianne Marianne Norland og Svein Refvem

HMS/Førstehjelp – Jiri Ronzani

Teknisk ansvarlig for speedkonkurransen – Ian Hanson

 Og Eystein Hillesund

Streaming kommentator – Bjørn Sætnan

Speaker – Hans Petter Petersen

Produksjon – Polar HD

Premier – Petzl

Foto – Kim Kverneland

 

Resultater NM i Stavanger

Sammenlagt resultater

 

18. November arrangeres Nordisk i buldring for senior i Trondheim. Konkurransesesongen for 2017 avsluttes med NM i buldring i Oslo 1.-2. desember. Begge konkurransene vil bli streamet og vist på Norges klatreforbunds YouTube kanal https://www.youtube.com/user/Norgesklatreforbund/videos?view_as=subscriber og TV2 Sumo.

Foto: Nicki Horak 

Relaterte artikler

26. Apr 2021

Endret terminliste våren 2021

De nasjonale retningslinjene for idrettsarrangementer er dessverre fortsatt svært strenge, så vi ser oss derfor nødt til å avlyse norgescupkonkurransene som skulle vært avholdt i mai. NM i buldring blir flyttet til 14.-15. august.

11. Jan 2021

Hva skjer med nasjonale konkurranser i 2021

NM i Sogndal 22.-23. november 2020 ble som kjent avlyst på grunn av innstramminger i nasjonale retningslinjer for antall personer som kan samles på idrettsarrangement fra 200 til 50. Mandag 4. januar kom nye innstramminger med inntil 10 personer (ikke fastmonterte seter) eller 200 personer (fastmonterte seter).

28. Aug 2019

Stemningsrapport fra junior-VM i Arco

Vi kan rapportere om god stemning i laget i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger.

29. Aug 2018

NKF søker etter klubber som er interessert i å arrangere en European Youth Cup!

Det er tre år siden Norge sist var arrangør for en internasjonal klatrekonkurranse, og vi registrerer ny interesse blant norske klubber for å ta på seg internasjonale arrangementer. Vi oppfordrer derfor klubber som ønsker å arrangere European Youth Cup (buldring eller led) i 2020 eller 2021 til å melde sin interesse til NKF.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge