Gratulerer til våre ferske Norgesmestere

07. Nov 2017

Over 90 deltakere fra 20 klubber tok turen til Stavanger i helgen for å delta i norgesmesterskap i led- og speedklatring.

Speed sto på NM-programmet for første gang og raskest av alle var Ingrid Helene Amundrud fra Oslo kk og Eivind Kittelsen fra IL.Dyre.Vaa på tiden 08:55 og 06:09, begge norsk rekord. 

Worldcup klatreren Tina j. Hafsaas fra Kolsås kk vant som forventet damekassen i ledklatring. I herreklassen ble det en spennende duell mellom John Henry Nilssen fra BRV og Thilo Schröter fra Kolsås kk. Kun ett sekund skilte de to i John Henrys favør som dermed sikret seg kongepokalen og Norgescup sammenlagt. Mia Støver Wollebæk fra Trondheim kk gikk helt til topps i klassen eldre junior jenter foran Lisa-Marie Ellingsgård Kvandahl. I klassen eldre junior gutter vant kolsåsgutten Hauk Lem foran klubbkamerat Albert Ilsaas Suthurst. I yngre juniorklassene vant Teodor Kirkebø fra Kolsås kk og Edel Lemvik BRV.

Norges klatreforbund ønsker å takke arrangørklubbene Bratte Rogalands Venner og Urbuhedleren fjellsport for et flott arrangement. 50 frivillige bidro til å lage en flott konkurranse i helgen. En spesiell takk går til arrangøransvarlig Harald Kleven, Kjetil Dalseth og Jostein Øygården for resultatservice og Sørmarka Arena og Pål Robbestad.

Takk til

Arrangør – Bratte Rogalands Venner og Urbuhedleren fjellsport

Arrangøransvarlig – Harald Kleven

Sørmarka Arena – Pål Robberstad

Rutesettere – Adam Pustelnik og Martin Mobråten

Hoveddommer – Arve Stavø

Dommeransvarlig – Marianne Norland

Sikringsansvarlig – Vivian Sagvaag

Sekretariat – Kjetil Dalseth og Jostein

Frivillig koordinator – Marianne Marianne Norland og Svein Refvem

HMS/Førstehjelp – Jiri Ronzani

Teknisk ansvarlig for speedkonkurransen – Ian Hanson

 Og Eystein Hillesund

Streaming kommentator – Bjørn Sætnan

Speaker – Hans Petter Petersen

Produksjon – Polar HD

Premier – Petzl

Foto – Kim Kverneland

 

Resultater NM i Stavanger

Sammenlagt resultater

 

18. November arrangeres Nordisk i buldring for senior i Trondheim. Konkurransesesongen for 2017 avsluttes med NM i buldring i Oslo 1.-2. desember. Begge konkurransene vil bli streamet og vist på Norges klatreforbunds YouTube kanal https://www.youtube.com/user/Norgesklatreforbund/videos?view_as=subscriber og TV2 Sumo.

Foto: Nicki Horak 

Relaterte artikler

28. Aug 2019

Stemningsrapport fra junior-VM i Arco

Vi kan rapportere om god stemning i laget i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger.

29. Aug 2018

NKF søker etter klubber som er interessert i å arrangere en European Youth Cup!

Det er tre år siden Norge sist var arrangør for en internasjonal klatrekonkurranse, og vi registrerer ny interesse blant norske klubber for å ta på seg internasjonale arrangementer. Vi oppfordrer derfor klubber som ønsker å arrangere European Youth Cup (buldring eller led) i 2020 eller 2021 til å melde sin interesse til NKF.

12. Apr 2018

NM i buldring 2018

Bratte Rogalands Venner, Sørmarka Arena og NKF ønsker velkommen til norgesmesterskap i buldring i Stavanger 12.-13. mai.

23. Jan 2018

Landslaget 2018

Vi presenterer med stolthet våre klatrere som er tatt ut til landslag og utviklingslag i 2018!

  • Samarbeidspartnere:
  • Beal
  • Y&Y
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Eterni
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund
  • Gjensidige forsikring