God stemning og sterk klatring i Bodø

24. Okt 2017

Norges klatreforbund ønsker å takke alle frivillige i Bodø klatreklubb som bidro med å lage en flott norgescup i buldring.

En spesiell takk går til arrangement ansvarlig Øyvind Skogstad, resultatservice ansvarlig Malin H. Adriaensen og Therese Korsvik som var sporty og tok på seg jobben med å være kommentator rett før konkurransen.

Konkurransen i Bodø var årets siste norgescup i buldring før NM i Oslo 1.-2. Desember. Neste nasjonale konkurranse er NM i led og speedklatring som arrangeres av Bratte Rogalands Venner på Sørmarka arena i Stavanger. 18. november arrangerer Trondheim klatreklubb sammen med Trondheim klatresenter Nordisk mesterskap i buldring for senior. Se Aktivitetskalender

Takk til
Arrangør – Bodø klatreklubb
Arrangøransvarlig – Øyvind Skogstad
Rutesettere – Adam Pustelnik og Kenneth Elvegård
Hoveddommer – Anne Marte Limestrand
Dommeransvarlig – Attila Gregusik
Sekretariat – Malin H. Adriaensen, Olav Myrvoll og Kevin Christensen
Førstehjelp – Sofie Strand Klausen og Runar Allnor Helskog
Streaming kommentator – Therese Korsvik og Kevin Christensen
Speaker – Øyvind Skogstad og Jonas Hilmo
Produksjon – Polar HD
Premier – Petzl
Foto – Roar Kofoed

Resultater Bodø

Sammenlagt resultater, buldring

Relaterte artikler

26. Apr 2021

Endret terminliste våren 2021

De nasjonale retningslinjene for idrettsarrangementer er dessverre fortsatt svært strenge, så vi ser oss derfor nødt til å avlyse norgescupkonkurransene som skulle vært avholdt i mai. NM i buldring blir flyttet til 14.-15. august.

11. Jan 2021

Hva skjer med nasjonale konkurranser i 2021

NM i Sogndal 22.-23. november 2020 ble som kjent avlyst på grunn av innstramminger i nasjonale retningslinjer for antall personer som kan samles på idrettsarrangement fra 200 til 50. Mandag 4. januar kom nye innstramminger med inntil 10 personer (ikke fastmonterte seter) eller 200 personer (fastmonterte seter).

28. Aug 2019

Stemningsrapport fra junior-VM i Arco

Vi kan rapportere om god stemning i laget i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger.

29. Aug 2018

NKF søker etter klubber som er interessert i å arrangere en European Youth Cup!

Det er tre år siden Norge sist var arrangør for en internasjonal klatrekonkurranse, og vi registrerer ny interesse blant norske klubber for å ta på seg internasjonale arrangementer. Vi oppfordrer derfor klubber som ønsker å arrangere European Youth Cup (buldring eller led) i 2020 eller 2021 til å melde sin interesse til NKF.

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Stiftelsen Vi
  • Thon Hotels
  • Antidoping Norge