Nyheter - Meny

Nå kan du nominere din kandidat til Årets ildsjel

02. Okt 2017

Vet du om en som fortjener utmerkelsen Årets ildsjel på Idrettsgallaen 2018? Nå kan du nominere din kandidat!

Kjenner du en ildsjel, eller kanskje flere, som utgjør en forskjell i ditt idrettlag og for lokalmiljøet? Kjenner du en person, med et brennende engasjement for barn og unge og som er en inspirasjonskilde og et forbilde for neste generasjon frivillige? 

I så fall bør du nominere den personen du mener fortjener å bli hyllet på Idrettsgallaen 6. januar 2018 i Hamar OL-Amfi! 

Nominer din kandidat til Årets ildsjel her

Les mer om utmerkelsen her

Relaterte artikler

25. Sep 2017

Medlemstall for Norges klatreforbund 2016

Hvert år gjøres det en årlig registrering av medlemstall for klatreklubber og for Norges klatreforbund. Tallene er et verktøy for NIF for å beregne støtte til klubbene og til forbundet, og det er også et nyttig verktøy for å se medlemsmassen til forbundet og kunne se utvikling over tid.

Under har vi samlet noen nøkkeltall for forbundet, som viser hvordan medlemsmassen fordeler seg på kjønn og alder, og hvordan utviklingen har vært over tid. Nysgjerrig på hvordan medlemstallene er for akkurat din klubb? Trykk her for å finne totaloversikt med medlemstall for alle klubber.

  • Samarbeidspartnere:
  • Petzl
  • Y&Y
  • Houdini
  • Norsk Tipping
  • Thon Hotels
  • Eterni
  • Gjensidige forsikring