Klatring / Kalender - kurs og aktiviteter / Nordic youth camp - Finland

Nordic youth camp - Finland

14
jul - 2024
Åland, Finland
kl. 05:00

Slutt: 20.07.2024  kl. 23:00

Arrangør: Norges klatreforbund

De nordiske landene har et samarbeid hvor man hvert år arrangerer en utendørs klatresamling; Nordic Youth Camp, for ungdommer fra de ulike landene. I år er det Finland som er arrangør

Samlingene er en unik måte å styrke samarbeidet med de andre nordiske landene, lære av hverandre, og la ungdommer bli kjent på tvers av landegrensene. Vi er alle ganske små land og har stort utbytte av å lære av hverandre.

I år vil samlingen være på Geta, Åland i Finland. Vi møtes på Gardermoen og fly til Stocholm deretter kjøre vi bil fra Stockholm til Åland, Finland. 

Det er plass for 10 ungdommer, 5 gutter og 5 jenter i alderen 12-18 år. Ungdommene bør ha buldre utendøs før og helst buldre rundt grad 6A. 

Det vil være to veiledere/voksne med fra Norge. 

Er du gira på å bli med? Send en søkand på maks 1/2 A4-side til kjersti@klatring.no og fortell om deg selv. Søkanden den må inneholde navn, klubb og erfaring med å ha klatre inne og ute. Frist: 18.april

Pris: 4000 kr + reise til og fra Gardemoen og lommepenger. Du må også ha ditt eget klatreutstyr klatresko og kalkpose (eventuelt låne av klubben). 

I fjor var denne samlingen i Brodalen, Bohuslän, Sverige. Det var en suksess, veldig gode tilbakemeldinger fra instruktører og ungdommer. Les reisebrev her!

Jason Beech - De norske drar hjem etter en dag med buldring ved kysten.

Logo: Thon Hotels Logo: Bridgedale Logo: La Sportiva