Bli med ut! Friluftslivets uke 4. – 12. september 2021

09. Jun 2021

Norsk Friluftsliv inviterer nå hele Norge til å bli med på årets største feiring av friluftslivet. Klatreklubber kan søke om støtte til friluftslivarrangementer! Bli med i trekningen av en premie på 5000 kroner

Friluftslivets uke 4. – 12. september 2021

Åpent for registrering

Det er allerede nå åpent for registrering av arrangementer i aktivitetskalenderen på friluftslivetsuke.no Vi oppfordre gjerne alle landets klatreklubber til å registrere aktiviteter, turer og arrangementer i kalenderen allerede nå.

Det er verdt å merke seg at alle som registrerer arrangementer i aktivitetskalenderen blir med i trekningen av en premie på 5000 kroner, som kan brukes til et godt friluftsformål i nærmiljøet.

Støtte til friluftslivarrangementer!

NKF støtter aktiviteter og arrangementer som utvikler tilbudet til eksisterende medlemmer, eller som åpner for rekruttering av nye medlemmer/klatrere, og som fremmer et godt klubbmiljø. Vi støtter særlig arrangementer som har lav terskel for deltakelse, som gir muligheter for barn og unge uavhengig av økonomi.

Klatreklubber kan søke om støtte til å gjennomføre friluftslivarrangementer og inkludert Friluftslivets uke.

For mer informasjon og søknad til støtte, trykk på lenken.

https://klatring.no/soke-midler-fra-nkf

 

Fotograf: Gard Eirik Arneberg

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund