Norges klatreforbund søker etter assisterende lagleder til juniorlandslaget!

15. Okt 2020

NKF ønsker å styrke ressursene rundt juniorlandslaget, og søker derfor etter en assisterende lagleder for juniorlandslaget i 2021. Stillingen er beregnet til en ett års prosjektstilling på 30%, og omfatter deltagelse på ca. 10 konkurranser og samlinger i løpet av året.

Arbeidsoppgaver:

Som assisterende lagleder vil du fungere som lagleder/coach på konkurranser og samlinger for juniorlandslaget og utviklingslaget. Du vil ha ansvar for utøverne før, under og etter konkurransene, og delta i planleggingen av samlinger og konkurranser sammen med Sportsjefen. Stillingen vil også inkludere noe administrativt arbeid i forbindelse med konkurransene. Videre vil du fungere som assisterende landslagsleder på større konkurranser og samlinger.

Kvalifikasjoner:

Vi søker etter deg som liker å jobbe med ungdom, og som har erfaring fra internasjonale konkurranser og vet hvilken støtte utøverne trenger på konkurranser. På grunn av behov for å bruke leiebil i forbindelse med konkurransene, må du ha førerkort klasse B og være over 26 år.

Gyldig politiattest kreves.

Det er også et pluss om du har medisinsk utdanning som lege, fysioterapeut eller lignende.

Vi oppfordrer spesielt kvinnelige kandidater til å søke.

Spørsmål kan rettes til:

Generalsekretær Johanna Solberg tlf. + 47 41256696 / johanna.solberg@klatring.no

Sportsjef Reino Horak tlf. +46 705 226 122 / reino.horak@klatring.no

Søknadsfrist: 28. oktober

Søknadsbrev og CV merkes med «Lagleder 2021» og sendes til Johanna Solberg: johanna.solberg@klatring.no

  • Samarbeidspartnere:
  • Beal
  • Y&Y
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Eterni
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund
  • Gjensidige forsikring