Norges klatreforbund søker etter assisterende lagleder til juniorlandslaget!

15. Okt 2020

NKF ønsker å styrke ressursene rundt juniorlandslaget, og søker derfor etter en assisterende lagleder for juniorlandslaget i 2021. Stillingen er beregnet til en ett års prosjektstilling på 30%, og omfatter deltagelse på ca. 10 konkurranser og samlinger i løpet av året.

Arbeidsoppgaver:

Som assisterende lagleder vil du fungere som lagleder/coach på konkurranser og samlinger for juniorlandslaget og utviklingslaget. Du vil ha ansvar for utøverne før, under og etter konkurransene, og delta i planleggingen av samlinger og konkurranser sammen med Sportsjefen. Stillingen vil også inkludere noe administrativt arbeid i forbindelse med konkurransene. Videre vil du fungere som assisterende landslagsleder på større konkurranser og samlinger.

Kvalifikasjoner:

Vi søker etter deg som liker å jobbe med ungdom, og som har erfaring fra internasjonale konkurranser og vet hvilken støtte utøverne trenger på konkurranser. På grunn av behov for å bruke leiebil i forbindelse med konkurransene, må du ha førerkort klasse B.

Gyldig politiattest kreves.

Det er også et pluss om du har medisinsk utdanning som lege, fysioterapeut eller lignende.

Vi oppfordrer spesielt kvinnelige kandidater til å søke.

Spørsmål kan rettes til:

Generalsekretær Johanna Solberg tlf. + 47 41256696 / johanna.solberg@klatring.no

Sportsjef Reino Horak tlf. +46 705 226 122 / reino.horak@klatring.no

Søknadsfrist: 28. oktober

Søknadsbrev og CV merkes med «Lagleder 2021» og sendes til Johanna Solberg: johanna.solberg@klatring.no

  • Samarbeidspartnere:
  • La Sportiva
  • CAMP
  • Beal
  • Bridgedale
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund